Otthon

Trendi és környezetbarát: a sztárok is ezt hordják

Divatos, kényelmes, olcsó és környezetbarát. Vidd magaddal bevásárolni, tornázni, strandra, piacra, utazáskor, ajándékba… mindig!

Miért legyen nálad mindig Envirosax?

• Mert trendi és öltöztet,
• mert környezetbarát,
• mert kis helyet foglal és sok holmit elnyel,
• mert könnyen tisztán tartható, kézzel mosható,
• mert vízálló,
• hogy ne kelljen szatyrot kérned!

Bloom táska, 2 490 Ft
Bloom táska, 2490 Ft

 

Környezetbarát

Az ausztrál Envirosax nagyon nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, forgalmának egy bizonyos százalékát környezetvédelemre költi és egyre több zöld szervezetet is támogat. Valamennyi táskájuk 100%-ban újrahasznosított anyagból készül, a mintákat pedig növényi alapú tintával nyomják rájuk.
Ha te is ilyet használsz, kiválthatod a nejlonzacskók tömegének használatát, így kíméled a környezetet, ráadásul még stílusos is leszel.

Trendi és környezetbarát: táska mustra
Trendi és környezetbarát: táska mustra

 

 

Trendi és környezetbarát: táska mustra


Trendi

Az Envirosax táskák a legváltozatosabb mintákkal büszkélkedhetnek. Rendkívül sokféle dizájn közül választhatunk, így minden korosztály megtalálja a stílusához legjobban illőt, legyen az retro vagy art nouveau, de megrendelésre egyedi, saját logóval ellátott darabokat is készítenek.

Trendi és környezetbarát: táska mustra

Az anyagok terén is széles a paletta, az újrahasznosított műanyagtól kezdve a lenen keresztül a kenderig, és nem utolsósorban bambuszból is lehet válogatni. És ha még mindig hezitálsz, legyen elég annyi, hogy külföldön nem kisebb hírességek használják, mint Justin Timberlake vagy Queen Latifah.

A táska méretei: 23×15 cm
Teherbírás: 20 kg
Ár: 2490 Ft

Trendi és környezetbarát: táska mustra

Itt tudod beszerezni:

Kartonjátékwww.kartonjatek.hu »
A táskákat a webshopban is megrendelheted, illetve a Kartonjáték rendszeres résztvevője a WAMP-nak, ahol környezetbarát játékaik ki is próbálhatók.

Pure Homewww.okobazar.hu »

Bejuskawww.bejuska.hu »

Fotók: Kartonjáték

Trendi és környezetbarát: táska mustraKöszönöm, szatyrot nem kérek

Percekig használjuk, de egy életen át kerülgetjük. Nem akarjuk kidobni, hát dugdossuk a szekrénybe, a fiókba, a dizájnos svéd tartóba, de szabadulni nem tudunk tőlük. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top