Otthon

Sztármacskák – az internet 5 legsikeresebb cicusa

Az információs szupersztráda nemcsak a tehetséges vagy épp borzalmasan tehetségtelen embereknek kitörési pont, hanem a négylábú házi kedvenceknek is. A YouTube legnagyobb sztárjai között a macskák előkelő helyen tanyáznak. 5 menő cirmos, akiknek bejött a biznisz...
 Moire, a nindzsa macska

Videója, melyen lépésről lépésre közelít kukucskáló gazdája felé, legendássá vált. Háztartások millióiban indult meg a nindzsamacska-képzés, így persze nálunk is. Jelentem, a dolog működik, nemcsak Moire, de bármelyik csintalan cica vérbeli harcossá képezhető egy kis kukucskálós játékkal. Moire népszerűségét saját blogja és megrendelhető fotó- és video-DVD-je is igazolja.

Moire-videók a YouTube-on »
Moire fotóalbuma a Picasán »

 Nora, a zongorista

Aki azt gondolná, hogy a macskák az összes zenei tehetségüket a nyervákolásban élik ki, súlyosan téved. Nora cica a tanúbizonyság rá, hogy a muzikalitás nem csak a tavaszi macskahancúr hírhedt és egyben elengedhetetlen velejárója. A több mint 20 millió megtekintéssel büszkélkedhető sztármacsek remekül kíséri gazdáját zongorán. Zenei átélése irigylésre méltó, és bármikor kapható egy négykezesre – bocsánat – négymancsosra.

Nora macska honlapja: http://norathepianocat.com »

Ha egyszer egy üzlet beindul… Póló, bögre, hűtőmágnes, asztali naptár, na és persze egéralátét – Norának nagyon bejött a biznisz »

A 4 leghíresebb macska humorista
A 4 leghíresebb macska humorista

 

A 4 leghíresebb macska humorista
 Maru, a dobozimádó

Akik látták már Marut, tudják, hogy ő élő mesefigura. Cserfességét, hihetetlen nagy intelligenciáját csak kíváncsisága múlja felül. Ez a golyófejű, tömzsi farkú mókamester rajong a dobozokért, papírzsákokért, és még tekézni is tud! Minden videójából árad a szeretet és a kedvesség, olyan kalandokba keveredik, amelyeket nem lehet nevetés nélkül kibírni.

Maru-videók a YouTube-on »
Maru blogja »
Maru a Facebookon »
Maru még a Wikipediába is bekerült »

 Charlie Schmidt’s Keyboard Cat

Ő a nagybetűs gigasztár, akinek a szintetizátoron játszott számát már több ezren letöltötték az iTunesról, és akinek a képével álfestményt, posztert, pólót és bögrét is ezerszámra adnak el. A videója tornádóként söpört végig az interneten, és bár rengeteg cica-kutya hasonmás próbált a nyomdokába lépni, kétségkívül utánozhatatlan. A YouTube felfedezettjei külön videóban emlékeztek meg róla, a brit IT Crowd (Kockafejek) című sitcomban pedig az egyik főszereplő, Roy Keyboard Cat-pólóban szerepel. Tényleg világszám!


És íme egy szánalmas próbálkozás »

Még egy erőtlen kísérlet »

Roy (Kockafejek) plóját akár te is megrendelheted. Katt ide!
Roy (Kockafejek) pólóját akár te is megrendelheted. Katt ide!
 Simon’s Cat

Bár őfelsége csak rajzolt kandúr, mindent pontosan úgy csinál, mint valós szőrmók cimborái. Jó, talán pár esetben túlságosan is túlhangsúlyozva a cicusok legédesebb vagy épp legidegtépőbb tulajdonságait, de tagadhatatlanul lényegre törően. Saját rajongói oldalán nemcsak videói tekinthetők meg, de iPhone-alkalmazása is letölthető, és saját kis piros mesekönyvecskéje is megrendelhető. Feltöltött videóit már 85 millióan látták.

Extra tipp: letölthető háttérképek, videók, iPhone-alkalmazások: Simon’s Cat saját honlapja »

Sztármacskák - az internet 5 legsikeresebb cicusa
Sztármacskák - az internet 5 legsikeresebb cicusa
Sztármacskák - az internet 5 legsikeresebb cicusa

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top