Otthon

100 macska szabadult el az IKEA-ban – videóval

Ha egy cicát magad mellé veszel, a lakásod azonnal otthonná válik. Ezt az alapigazságot minden macsekbarát igazolni tudja.

Úgy tűnik, a svédek sem gondolják ezt másképp, hiszen a londoni IKEA áruházat népszerűsítő reklámot 100 bolyhos kis szőrmók bevonásával készítették el. A YouTube-on óriási sikert arató reklámfilm vírusként terjed, és nemcsak a cicabarátok, de a „hétköznapi halandók” körében is pozitív visszacsatolásra talált.

Otthon_kicsi_hétfőre

 

A Wembley-ben nyitott áruházba bátor önkéntes jelentkezőket vártak a forgatáshoz, ahol aztán végül túljelentkezés és az előkészületek elhúzódása miatt este kezdődött el a munka. A macskák az első pillanatokban bátortalanul mozgolódtak a rendelkezésükre álló területen, de rövid idő után birtokukba vették az összes, számukra is izgalmas helyet. És hogy mik voltak ezek?

 

Otthon_kicsi_hétfőre

Volt olyan cicus, amelyet a sok-sok lámpa fénye nyűgözött le, voltak macskák, amelyek egy-egy puha ágyban találtak kellemes pihenőhelyre. És bizony akadt olyan gazdi, akinek a kis kedvencét az álmennyezet vasgerendáiról kellett lecsalogatni. Erre mondják: ízlések és pofonok. Egy kis cicusos csihi-puhira is sor került, hiszen macskáéknál a territórium a legszentebb kincs, de végül minden cica megtalálta kedvenc kis zugát. A reklámfilm kiagyalói, illetve rendezője, készítői mindenképpen elismerést érdemelnek, mert nemcsak az ötlet újszerű és egyben bájos, de a kivitelezés is remek. A lassított felvételek fantasztikusra sikeredtek. Nézd meg a werkfilmet is! 

Nézd meg a reklámot!

Így készült: a forgatás kulisszatitkai

www.macska.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top