Otthon

Ütős faliórák szuper dizájnnal

Vannak olyan helyiségek a lakásban, amelyek elképzelhetetlenek falióra nélkül. Az időmérők dizájnos változatai feldobják a lakás különböző helyiségeit. A legszebbekről nehéz levenni a szemünket.

Ez a két óra valószínűleg időmilliomosoknak készült, mert egy pillantás alatt csak kevesen mondják meg, mennyi az idő. Az egyikkel akár azt is tesztelhetjük, mennyire vagyunk vörös-zöld szín tévesztők. A másikra ránézve pedig biztosan nem esik le az első pillanatban, hogy visszafelé jár.

Sono Design
Sono Design
Bigyo shop
Bigyoshop

A másik kedvencünk az Emily névre keresztelt, falra szerelhető ébresztőóra. Úgy tervezték, hogy LED-kijelzőjét fekve is kényelmesen leolvashassuk, anélkül, hogy felemelnénk a fejünket.

Emily
Emily
Emily
Emily
Emily
Emily

 

Natalia Romanova formatervező digitalizálta a pergő idő metaforáját, a homokórát. Remélhetőleg ad hozzá használati utasítást is, mert anélkül nehéz megmondani, mennyi az idő.

Yanko Design
Yanko Design

Az elegáns, modern, letisztult, mégsem szokványos órák minden lakásban jól mutatnak.

Stile Interio
Stile Interio
Forma
Forma

 

Humoros, de nem harsány faliórákat karácsonyra is ajándékozhatunk új lakásba költöző barátainknak.

Stile Interio
Stile Interio
MultiArts
MultiArts

 

Néha már attól is dizájnos lesz egy tárgy, ha leheletnyit eltér a megszokottól. Az általunk kiválasztott két óránál a közös pont: a tetszetős dizájn mellett a rendetlenkedő számok.

Aron Design Store
Aron Design Store
Forma
Forma

A színes faliórák kedvelt dekorációs eszközök, amelyek a csupasz falakat is egy szempillantás alatt élénkké varázsolják.

MultiArts
MultiArts
Innoshop
Innoshop

Az újrahasznosítás kiváló példája: DJ Elliot bakelit faliórái. A készítő a kidobásra ítélt hanglemezeket alakította át egy kis festék és minőségi óraszerkezet segítségével.

Insitu
Insitu
Insitu
Insitu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top