Otthon

Mosolygó almák

Manapság a márkázott termékek korát éljük. Akinek a kertjében piros alma terem, maga is készíthet "védjegyzett gyümölcsöt"!





Méghozzá ilyen egyszerűen: a szépen fejlett, de még zöld almákra simítson öntapadós fóliából kivágott, saját tervezésű mintákat. Ha ön is szeretne hasonlóval kedveskedni a családnak, a gyereknek (netán dicsekedni a barátok előtt?) most kell cselekednie!

A már jól fejlett, de még zöld almákra ragasztott jelölések alatt nem éri napfény a termést, így ott nem pirosodik meg az érés során a héj. Amikor elérkezik majd az almaszüret ideje, és leszedjük a fáról a ragyogó, piros almákat, csak le kell húznunk a matricákat a gyümölcsökről, s láthatjuk, saját tervezésű logóink alatt az alma héja sárga, szépen kirajzolódik rajta az embléma formája.







Kattints a képre a nagyításhoz!
Így készülnek a logók:

– Az almák felületére tervezett mintákat vágjuk ki jó minőségű, vízálló öntapadós fóliából.
– Készen kapható matricákat is használhatunk, ha találunk kedvünkre valót az öntapadós sablonok között.
– Bonyolultabb mintákat, érdekesebb formákat a hobbiboltokban kapható, 25 mm-es formalyukasztóval lehet könnyen kivágni.
– Az almák felületét töröljük át száraz, puha ruhával, hogy eltávolítsuk az esetleges szennyeződést, amely rontaná a fólia tapadását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top