Otthon

Elsodorva – National Geographic különszám

„Elsodorva” címmel különszámot jelentetett meg a National Geographic Magyarország. A különleges kiadvány a Katrina hurrikán pusztítását bemutató egyedülálló összeállítás.





Miként az amerikai kiadvány is jótékonysági céllal készült, a National Geographic Magyarország is a különszámból származó teljes nyereséget a kárpát-medencei árvízkárosultak javára ajánlja fel.

„Semmi sem teremt oly gyorsan összefogást, mint a megélt veszteség” olvasható a kötet bevezetőjében. A National Geographic Magyarország különszámának eladásával ennek szellemében szeretne enyhíteni a kárpát-medencei árvízkárosultak helyzetén. A népszerű tudományos magazin a mai napon megjelentetett különszámával szeretné felhívni az emberek figyelmét a természet okozta pusztítások következményeire, ugyanakkor bemutatni az emberek példa nélküli összefogását, ami katasztrófákat követően jön létre.

A National Geographic Magyarország az adományt a Magyar Ökomenikus Segélyszervezet számára ajánlotta fel. A szervezet az összeget az újjáépítési munkálatokhoz használja fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top