Otthon

A nagy átváltozás az IKEA-ban

Meguntad? Változtasd át! Teremts újat, varázsolj, legyél más ember, más környezetben! Ezt üzente újévi üzenetében a piacvezetõ hazai lakberendezési áruház, az IKEA.





A svéd áruház üzleti esztendeje hagyományosan a nyárral együtt ér véget, így az első szeptemberi napon számvetést és évindítást tartott az IKEA az Őrs vezér téri áruházában.

Magunk is tapasztalhattuk, ami a hivatalos sajtótájékoztatón elhangzott, vagyis hogy az IKEA cseppet sem veszített népszerűségéből, sőt, egyre jobb árainak is köszönhetően egyre többen választják új otthonuk első, sokadik otthonuk legszebb berendezésére. A jó árak az új évtől még




jobbak lesznek, ez az új katalógusból is kiderül. A magyarországi vásárlók nemcsak a bútorokért és egyéb, a lakást szebbé tevő termlékekért járnak az IKEA-ba, hanem szívesen felkeresik családi ebédekre az áruház egyedülálló éttermét is.

Az IKEA kínálatában négy nagy stílusjegyen belül tizenhét különféle hangulatú összeállítás alakítható ki. A legnagyobb varázslat az, hogy az alapbútorok megtartása mellett a kiegészítők és a textíliák cseréjével színpompás változásokat idézhet elő bárki a saját otthonában.


A nagy átváltozás bemutatásához Karafiáth Orsolya segítségét kérte az IKEA, nem




véletlenül, a költőnő maga is nagy átváltozó művész. Az áruházi bemutatón hol habos fodros ruhás, szőke parókás romantikus kislányként, hol talpig feketében, a nyári éjek határozott asszonyaként jelent meg. Ahogy az alapdarabokkal felszerelt  szobabelső is átváltozott a country city, a country light és a country dark hangulatokba. Maga a változtatás mindössze hat perces munka volt, ám azt az áruház munkatársai is elismerték, hogy a kiegészítők összeválogatása bizony több időbe telt.
Az biztos, hogy aki változtatni akar és mer, annak ehhez itt minden a rendelkezésére áll. Az ingyenes lakberendezési tanácsadás során a stílus kiválasztásában is segítenek az IKEA lakberendezői. 





• Itt az új IKEA katalógus!»

• Nézz be az IKEA honlapjára!» 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top