Otthon

Egyedi mindennapok

Néhány tipp, hogyan varázsolhatod mindennapos használati tárgyaidat szexisebbé!







Tükör


Sosem elég belőlük! Amellett, hogy remekül nagyítják a teret, vannak olyan pillanatok, mikor kifejezetten „hangulati elemmé” is válhatnak. (Olyan oldaladról is megmutatkozhatsz, mely tükrök nélkül nehézkes lenne.) Ha elég nagy a tükör felülete, sejtelmes kendőket, selymeket tűzhetsz a szélére. Szintén nem zavarja a „kilátást” (azaz a belátást), ha a tükör szélére egy csíkban száraz virágokat, kis színes üvegdarabkákat, gyöngyöket ragasztasz.







Lámpák

Ha egy-egy lámpába színes villanykörtét teszel, máris sokkal hangulatosabbá, sőt bizonyos színek esetében egyenesen izgatóvá válik a lakásod. Hasonló hatást érsz el, ha olyan mécsestartót vásárolsz, melyet színes üveg vesz körül, és ezeket az apró színfoltokat rávetíti a falra a gyertya lángja.









Polcok

Ha kicsi a lakás, de sok a könyved, vegyél egy gurulós könyvespolcot. Ezt, az ágy elé tolva térelválasztóként használhatod, mikor pedig az ágy körül nagyobb helyre van szükséged, egy mozdulattal egybenyithatsz tereket, szobákat.










Spanyolfal

Még mindig a térelválasztásnál maradva, egy spanyolfal beszerzésével több legyet üthetsz egy csapásra. Amellett, hogy szintén lehetőséged nyílik arra, hogy a terekkel játssz, egy izgi, együtt töltött este keretében rövid műsort rögtönözhetsz. Garantáltan maradandó élmény lesz!


 




Növények
Nagyon barátságossá teheted a lakásodat növényekkel. A cserepes zöldek mellett mindig üde színfolt a konyhaasztalon, az előszobában, vagy a nappaliban egy friss csokor virág, télen örökzöldek ágai bogyókkal. Ezenfelül tuti tipp például egy szál kála a nappaliban, vagy a hálószobában, egyszálas, állóvázában. A látvány erotikus hatása kétségkívül erős.



Ágy





A baldachinos ágy lelke: a baldachin sok mindenre szolgál. Jól el lehet mögé bújni, egy kicsit megpihenni, megszűri az erős fényt, nyáron akár a szúnyogok elleni harcban is hatékony eszköz. Persze mindenekelőtt nagyon szexi egy ilyen ágy. Ha ezt az elemet akarod hangsúlyozni, varrj a hétköznapi változat mellé egy lágy esésű selyem, vagy szatén függönyt is, és alkalom adtán cseréld erre az eredetit. A látvány igen csábító.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top