Otthon

Egy szexi lakás alaprajza

A bejárati ajtótól a franciaágyig futó érzéki bársonyszõnyeg lehet, hogy egy kicsit túl egyértelmû. Finomabb részletekkel szexi hangulatot varázsolhatsz kis lakásod minden egyes zugában.




Már az előszoba intim hatást kelt, ha nem egy erős fényforrást használsz, hanem több, meleg fényt árasztó kislámpát helyezel el. A szexi konyha kellékei kifogyhatatlanok. Ha egy zsírszegény kefiren kívül csak egy szem alma árválkodik a konyha egész területén, az ártatlan jelölt önkéntelenül is arra a következtetésre fog jutni, hogy sem az evést, sem az élet egyéb élvezeteit nem tartod sokra. Konyhád inkább viselje egy életvidám nőci keze nyomát. A tisztaság még mindig nem ódivatú, sőt megsokszorozza a hancúrozási felületeket.






A falakat teleaggathatod érzéki gyümölcsöket, lenyűgöző ételeket ábrázoló színes, vidám képekkel. (A volt pasid családja körében elköltött unalmas és savanykás ebédet dokumentáló fotósorozatot mindenképp száműzd a konyha faláról.) Saját készítésű ételekkel egész biztos leveszed a lábáról a szerencsés jelöltet. Nem is beszélve arról, milyen hatásos lehet egy szív alakú süti vagy egyéb „boszorkányság”. Egy nagy tál friss gyümölcs az asztalon mindenképp arra ingerel, hogy abból együtt szemezgessetek, és eközben egymást is kóstolgathatjátok. Bár manapság nagyon trendi a konyhapult, a hagyományos, stabil konyhaasztal bizonyos helyzetekben meghálálja magát. Egy behűtött finom ital is mindenképp jól jöhet az este folyamán.







Folytassuk a nappaliban! Bármelyik napszakban sejtelmes fényviszonyokat teremthetsz egy klassz sötétítőfüggöny segítségével. Jól eltalált kiegészítőkkel – füstölőkkel, teamécsesekkel – felejthetetlenné teheted az itt eltöltött időt. Jól megválasztott tükrök szintén beindíthatják mindkettőtök fantáziáját. Egy kényelmes kanapé mindig biztos tipp, emellett több nagypárna végtelen kombinációs lehetőségre ad módot. Pillanatok alatt kedvetek szerint átrendezhetitek az egész szobát…







A fürdőszoba szintén lehet csalogató és érzéki. A fürdőkád szélén elhelyezett gyertyák, virágszirmos üvegcsék, egy finom ital két szép pohárral – tovább fokozhatják a hangulatot.
És végül a hálószoba. Itt aztán mindent bevethetsz. Gyertyák, illatok, tükrök, érzéki szaténok és selymek, puha szőnyegek. Ágy mindenféle kivitelben: magasan vagy épp alacsonyan, kerettel, vagy anélkül, esetleg baldachinnal. Tietek a pálya!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top