Otthon

Anyagok

Bizonyos anyagokat kifejezetten érzékinek tartunk már önmagában. Ezek az anyagok legtöbbször a hálószobában találhatók. Emellett számos más szexi anyaggal is benépesítheted a lakásodat.




Hagyományos értelemben a szatén ágyneműk és ágytakarók nyerték el a legszexisebb lakás-kiegészítők elismerését. Nem véletlenül, hiszen egészen különös finomságuk és már puszta látványuk is jó érzéssel töltik el az embert. Mindezt megtetézve valami igazán érzéki színnel, mondjuk egy égő vörössel – biztos a siker.
Szintén örökzöld téma a magunkon viselt csipke fehérneműk frenetikus hatása. De ne szaladjunk ennyire előre! Lássuk, milyen anyagok jöhetnek még számításba!






A sötétítő függöny mindenképpen jó beruházás. Érdemes olyan anyagot választani, ami ténylegesen alkalmas sötétítésre. Mivel ezek inkább vastag anyagok, esetleg vehetünk egy lágyabb esésű, szexisebb anyagot a sötétítő függöny elé. A színek kiválasztásakor figyeljünk az összhangra. A hideget sugárzó padlólapok ellen legjobb orvosság a szőnyeg. Lehet a lakásban jó meleg, mégis sokat számít, ha nem a hideg padlón kell közlekedni. Emellett sokkal barátságosabbá varázsolják az egész lakást.






Sejtelmessé és érzékivé teszik a lakás hangulatát a falra felszögelt színes anyagok, nagy kendők. Nem kell nagy varrótudomány ahhoz, hogy magad vonj be nagypárnákat saját választású, érdekes, színes anyagokkal. Az elkészült díszpárnákat kedvedre díszítheted, például gyöngyökkel. Ha esetleg olyan bútoraid vannak, melyek „durvább” anyagból készültek, mint például a nád, finomabb anyagból készült takarókkal terítheted le őket. Ezek akár otthon is elkészíthetők.


A fürdőszobában használt anyagok megválasztásánál, egyszerre kell szem előtt tartani az esztétikai és a praktikussági szempontokat. Sokszor a gyönyörű törölközők alkalmatlanok arra, hogy megtörölközzél benne. A hálószobában felhasznált anyagok tekintetében nagyon fontos kritérium az, hogy az a bizonyos anyag a bőrrel érintkezve kellemes érzést keltsen. Ha az anyag irritálja a bőrt, nincs tovább maradásod abban az ágyban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top