Öltözködjünk

Életet menthet ez a kiegészítő – fotók

Az lenne a jó, ha erre a találmányra egyáltalán nem lenne szükség. Azonban olyan világot élünk, ahol sajnos nagyon is hasznos lehet.

Fiatal amerikai feltalálók rukkoltak elő az Athenával, mely ránézésre minimalista stílusú divatkiegészítőnek látszik csupán, valójában azonban sokkal többet tud ennél.

A dizájnos kis készüléket rácsíptethetjük a ruhánkra vagy a táskánkra, de akár medálként is hordhatjuk a nyakunkban. A lényeg az, hogy szükség esetén könnyen és feltűnés nélkül elérhető legyen. Ha megtámadnak bennünket, elég megnyomnunk a gombját, és a masina egyrészt riasztó módjára hangosan szirénázni kezd, másrészt a tartózkodási helyünkkel segélykérő üzenetet küld az előzőleg beprogramozott elérhetőségekre. Használható emellett csendes módban is, ekkor szirénázni nem kezd el, az üzeneteket viszont ugyanúgy elküldi.

Ez a legbiztonságosabb kiegészítő - fotók

Természetesen nemcsak veszélyhelyzetben jöhet jól a készülék, de olyankor is, ha egyszerűen csak kínos szituációba kerülünk, amiből szeretnénk, ha egy családtag vagy egy barát kimentene bennünket.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top