Öltözködjünk

Feltalálták a nem ronda kontykitömő eszközt

Nagyon nagy divat a hatalmas konty, de mivel tömjük ki, ha nem feltétlenül tartjuk jónak, hogy egy zoknival a fejtetőnkön mászkálunk?

Feltelálták a nem ronda kontykitömő eszköztA zoknin kívül egyelőre az a kétes lehetőség állt előttünk, hogy elmegyünk egy szépségápolásra szakosodott boltba, és ott megvesszük a mosogatószivacshoz hasonlatos kontykitömőt, ami sajnos, mivel többnyire barna, leginkább a kutyakakira emlékeztet. Nem jó ez így. Pláne nem jó, ha este lebontjuk a hajunkat és ez a látvány tárul a férfi elé, akitől azt várjuk, hogy utána szenvedélyesen turkáljon a hajunkban. Meg különben is: ha nem számítana, ami nem látszik, akkor a fehérneműgyártók hamarosan bezárhatnák a boltot, mi pedig elszíneződött, kinyúlt melltartókban járnánk dolgozni.

Erre a problémakörre ajánl megoldást a lovelybun.com. Különböző méretű helyes kis puffokat gyártanak mindenféle színben, melyekkel láthatatlanul, ugyanakkor jó érzéssel tömhetjük nagyobbra, vagy akár még nagyobbra a kontyunkat.

Csak nyolc dollárba kerülnek, és ennyit megérhet a lelki nyugalmunk, hiszen bármikor fújhat annyira a szél, eshet annyira az eső, vagy lehet meglepően hajtépős hangulatában a pasink, hogy szétessen a frizuránk. A cuki kis frizuraturbózót itthonról is megrendelhetjük, hogy elkerülhessük a kínos szépségbakit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top