Öltözködjünk

Trend 2017: ez lesz a divat nyáron

Az egyik legkedveltebb és leggyakoribb minta a csíkos. A népszerűsége nem alaptalan, hiszen számtalan módon variálható és feldobja az egyszerű, hétköznapi darabokat is. Lássuk, mit tartogat még a nyári divat.

Ha szereted a csíkos cuccokat, igazi feltöltődést hoz neked a nyár. Ugyanis az idei trendbe nemcsak belefér, hanem egyenesen kötelező a csíkos darabok viselése. A teltebbek használják ki a függőleges vonalak optikai varázslatát, azoknak pedig, akiknek minden jól áll, nem lesz nehéz dolguk a minta viselésében. Ahogyan a csíkos, úgy a virágminta is az év egyik nagy dobása. Vagy úgy is mondhatnánk, hogy az idei évé is. Hiszen szinte mindig előjönnek a vagány, virágba borult darabok, aminek mi nagyon örülünk. A 2017-es kollekciókban a hippiket idéző, hivalkodó ruhákat is megtalálhatjuk. A vállak mutogatása várhatóan háttérbe szorul az asszimetrikus darabok mellett. A 70-es, 80-as évek stílusa pedig visszaköszön az idei nyári kollekciókban is.

Marad a rózsaszín

Az igazi csajos lányok, akik oda vannak a rózsaszínért, idén varázslatosan érezhetik magukat, hiszen a rózsaszín marad a trendi színek között, minden árnyalatával. Bár aki a 2017-es vonalhoz akar igazodni, inkább a pasztelleket válassza, hiszen idén az erős színek már nem annyira divatosak hivatalosan, mint tavaly.

Trend 2017: ez lesz a divat nyáron

Viszont ez nem azt jelenti, hogy színtelen lesz az év, ugyanis a sok kollekció teli van színekkel és élettel. A tavaszi zsongásból táplálkozó lomb zöld is az év színe, így az gyakran visszaköszön a kirakatokból, de a sárga és a téglavörös is több vonalon dominál idén.

Sötét rúzsok

A sminktrendek kapcsán a barack hódít, minden mennyiségben. A szemhéjpúderek közül a kék és a bronz lehet nyerő – utóbbi tavalyról maradt ránk. A kifutók sztárjai 2017-ben a sötétbe hajló, erős tónusú rúzsokkal kápráztatnak el minket, akár a feketét idéző árnyalatokat is felkenhetik a bevállalósak. A 2016-o mattítás kiment a divatból, annál inkább a természetesbe hajló ragyogással lehetünk trendik. Egyet azonban nem szabad elfelejteni: divat ide vagy oda, az a fontos, hogy a szeressük a külsőnket és elégedettek legyünk magunkkal és a ruhatárunkkal.

Olvass még többet 2017 divatjáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top