Öltözködjünk

Ellopott esküvői ruhájáért könyörgött a nő – visszakapta

Egy ismeretlen férfi juttatta vissza neki a menyasszonyi ruhát.

Az amerikai Jessica Blackwell és párja még augusztusban házasodtak össze. Az esküvő napján megáztak és a menyasszonyi ruha kissé sáros lett, ezért ki akarták tisztíttatni, mielőtt elteszik. A férj vasárnap délután az autója csomagtartójába tette a holmit, azzal, hogy másnap elviszi a tisztítóba. Hétfő reggel azonban döbbenten szembesültek vele, hogy az éjszaka folyamán valaki feltörte a járművet, és ellopta a ruhát.

A nő a médián keresztül könyörgött a tolvajnak, hogy juttassa vissza a ruhát, mivel egy nap szeretné azt továbbadni a gyerekeinek. 

Jessica Blackwell az esküvője napján

Miután az esetről szóló riport lement a tévében, egy ismeretlen férfi kapcsolatba lépett Jessicával, hogy szeretné visszaadni neki a ruhát. A férfi kilétét nem fedték fel, így nem tudni, hogy a tolvaj bánta-e meg tettét, esetleg valaki máshoz került a ruha. A nő mindenesetre visszakapta, ami az övé, és nagyon hálás érte.

A rendőrség vizsgálódik az ügyben, egyelőre senkit sem tartóztattak le a lopás miatt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top