Öltözködjünk

Meghan Markle ezért nem viseli a királynő ékszereit

Katalin hercegné gyakran választ a királyi család patinás ékszerkollekciójából, Meghan hercegné azonban nem.

Katalin hercegné a jelentősebb eseményeken rendszeresen viseli a II. Erzsébettől kölcsönkapott ékszereket. Meghan Markle-t Harry herceg feleségeként elvileg szintén megilleti ez a kiváltság, ő azonban inkább a saját ékszereit hordja a királyi családéi helyett.

Lauren Teff londoni stylist szerint ennek elsősorban az az oka, hogy Meghan szereti az egyszerűbb, kortárs ékszereket, és szívesen támogatja a még kevésbé ismert, feltörekvő tervezőket is azzal, hogy az ő ékszereikkel mutatkozik. Katalin hercegné stílusa klasszikusabb, melyhez jól illenek a királyi család patinás ékszerei, Meghané viszont modernebb, amihez viszont kevésbé passzolnának.

(Getty Images)

Egy másik divatszakértő, Charlotte Balbier hasonló véleményen van. Katalin hercegné az ékszereit illetően is inkább a királyi család hagyományait követi, szívesen viseli a többnyire méretes, drágakövekkel kirakott, régimódi darabokat. Meghan ezzel szemben a kisebb, letisztultabb ékszereket kedveli, a kevesebb több elvet követve.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top