Öltözködjünk

Segítség nélkül nem megy? Sztárok, akik egyedül még felöltözni sem tudnak normálisan

Elkápráztatnak minket a vörös szőnyegen, csillognak a tévében, ragyognak a magazinok címlapjain, de a valóságban olyan topisan öltöznek fel néha, hogy aztán nem értjük: ugyanarról az emberről van itt szó? Az alábbi hírességek sajnos nem születtek túl sok stílusérzékkel.

Persze mindenkinek van olyan napja, amikor fésületlenül, hirtelen összekapkodott ruhában ugrik le a boltba. Nem is erről van itt szó. Inkább arról, hogy ízlést nem kapni pénzért, hiába gazdag valaki, abból legfeljebb stylistra futja, stílusérzékre nem. Szerintünk egyébként a stílus is fejleszthető és tanulható, ám az alábbi hírességek valószínűleg más dolgokkal vannak elfoglalva.

Az ő esetükben elég könnyen megállapítható, mikor dolgoztak együtt szakemberekkel, akik kifejezetten a testalkatuk, stílusuk, na meg persze az alkalom figyelembevételével állítottak össze számukra outfiteket. Amikor ugyanis nem vettek igénybe ilyesfajta szolgáltatást, és saját kútfőből dobtak össze szetteket a gardróbból, akkor nem lett túl fényes az eredmény. Mivel olyan hírességekről van szó, akiket egyébként nagyon szeretek, elgondolkodtam: talán éppen ettől lesznek olyan emberiek? Lehet, hogy azért szeretem ennyire őket, mert nem álltak be a hollywoodi egyensztárok sorába, és mernek különbözni, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy néha esetlenül festenek…

Jennifer Garner

Jennifer Garner az egyik legcukibb(nak tűnő) színésznő manapság az álomgyárban. Nem feltűnősködik, nem szerepel gyakran a pletykalapokban (hacsak nem Ben Affleck sztorijai miatt), inkább csendben nevelgeti három normális gyerekét. Talán ezért is lehet az, hogy a hétköznapokon pontosan úgy fest, mint egy átlagos háromgyerekes anyuka. Szereti a kényelmes, rohangászós szetteket, az olyat, amivel nincs is baj, csak van egy hihetetlen képessége: rettentő össze nem illő holmikat tud párosítani, de úgy, hogy a végeredmény mégis unalmas.

Stylisttal:

Stylist nélkül:

Helena Bonham Carter

Jennifer tökéletes ellenpéldája az angol színésznő, aki művészi szintre emelte az eklektikát. Na jó, azt nem állíthatjuk, hogy Helenának ne lenne stílusa. Van neki, csak nem olyan, mint bárki másnak ezen a bolygón. Ez egyrészt nagyon jó dolog, ez teszi őt olyan különlegessé, másrészt soha senki nem fogja teljesen megérteni, mit miért vesz fel. Szerintem van abban valami perverz élvezet, ahogy ő kombinálja a buggyantabbnál buggyantabb cuccokat.

Stylisttal:

View this post on Instagram

#helenabonhamcarter

A post shared by Helena Bonham Carter (@helenabonhamcarter_offical) on

Stylist nélkül:

View this post on Instagram

mood:Helena Bonham Carter #mood #HelenaBonhamCarter

A post shared by Maria Mazharova (@maria.silence) on

Jennifer Lawrence

Lehet, hogy most sokan megköveztek ezért, de szerintem Jennifer Lawrence-nek nincs igazán kifinomult saját stílusa. Jennifer, ahogy azt szereti hangoztatni is, tényleg csak egy átlagos lány, akit valószínűleg sosem foglalkoztatott túlságosan a divat (kivéve talán amikor a Dior arca lett…). Ez az öltözködésén is meglátszik. Rém egyszerű ruhákat visel, ez jól is állna neki, viszont az arányait egyedül nem képes eltalálni, ebből látszik a különbség a stylistos és a saját szettjei között. Ha Jen saját kútfőből válogat, gyakran visel szűk nadrágot szűk pólóval és zárt, magas sarkú cipővel, ami vastagítja, vagy éppenséggel fordítva, olyan oversize darabokat, amik pont rossz helyen vágják el őt.

Stylisttal:

Stylist nélkül:

View this post on Instagram

Jennifer Lawrence.

A post shared by @ demstreetstyle on

Kristen Stewart

Kristen Stewart stílusevolúciójáról elég sokat lehetne beszélni. Az Alkonyat filmek idején a vörös szőnyeges megjelenései kapcsán nem véletlenül aggatták rá az esetlen jelzőt a magazinok. Egy olyan naiv, bohó, romantikus lány szerepét próbálták ráerőltetni a habos-babos ruhákkal, ami kicsit sem volt önazonos. Aztán végre megtalálta önmagát, felvállalta, hogy biszexuális, és azóta Kristin teljesen átesett a ló túloldalára. A hétköznapokon olyan „öcsi szettekben” mászkál, hogy az néha már a nevetséges határát súrolja. Sildes sapkák, szakadt pólók, térdig felhúzott zoknik, mintha most lépett volna ki a Pál utcai fiúkból. A kisfiús, deszkás szettek helyett a nadrágkosztümök, férfias szabásvonalak, a rockos stílus és az egyszerűség sokkal jobban állnak neki.

Stylisttal:

Stylist nélkül:

View this post on Instagram

Kristen & Stella in LA ❤️ #kristenstewart

A post shared by KRISTEN STEWART🌹 (@kristen.stewart.fashion) on

Britney Spears

Szerintem ha a rossz stílusérzék szócikknél felütném a szótárat, akkor Britney mosolyogna rám valamelyik rémes összeállításában. Elvétve látni őt sikkes, stílusos, csinos, vagy mondjuk ki: egyáltalán normális ruhában. A nagy számok törvénye alapján már legalább egyszer sikerülnie kellett volna. Ez is bizonyítja, hogy ő nem véletlenül választ ilyen béna holmikat, egyszerűen neki ilyen az ízlése. Lehet fanyalogni (én éppen ezt teszem), de ha ő így érzi jól magát, kik vagyunk mi, hogy megszóljuk érte?

Stylisttal:

Stylist nélkül:

Adele

Adele le sem tagadhatná, hogy igazi londoni középosztálybeli csaj. Vagyis az volt, mielőtt a világ egyik legsikeresebb énekesnője lett. A fellépései és vörös szőnyeges megjelenései alkalmával igazi díva, de a hétköznapokon még mindig az a „nem érdekel, hogy nézek ki, én így is vagány vagyok” típus. Valljuk be, elég béna ruhákat tud viselni, de ettől lesz az a szerethető lány, aki nem szállt el önmagától.

Stylisttal:

Stylist nélkül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top