Öltözködjünk

5 esküvői ruhája volt, mert nem tudott egyet választani

Csak egyet tartott meg az ötből, a többit jótékony célokra adományozta.

Rachel Ward divatblogger először tavaly a Maldív-szigeteken fogadott örök hűséget párjának, Thomas Cottrellnek, majd idén nyáron egy templomi esküvőit is tartottak az angliai Lake Districtben. A két ceremónián a menyasszony öt különböző ruhát viselt, összesen mintegy 90 ezer dollár, vagyis 25 millió forint értékben. Mégpedig azért, mert képtelen volt egyetlen esküvői ruhát kiválasztani.

Rachel Ward (Instagram)

Rachel Ward (Instagram)

A tavalyi esküvőjén viselt két ruháját a Maldív-szigeteken hagyta, hogy olyan menyasszonyok viselhessék, akik nem engedhetnének meg maguknak ilyesmit. Az idei három közül pedig kettőt egy rákellenes jótékonysági szervezetnek adományozott.

Mind az öt ruhájáról töltött fel képeket az Instagram-oldalára és bizony alaposan meg is kapta érte a magáét a kommentelőktől.

„Magas fenntartás és hiábavalóság. A házasság nem fog sokig tartani. Garantálom” – írta egy hozzászóló. 

„A ruhák egyértelműen fontosabbak voltak, mint maga a házasságkötés” – így egy másik komment.

A blogger azt mondja, hozzászokott már az ilyen jellegű beszólásokhoz, azonban a családja és a barátai – köztük hírességek – támogatják őt, és pontosan tudják, hogy mennyit dolgozott azért, amit elért.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top