Öltözködjünk

Ez az amerikai nagyi már 25 éve panamai színekben ünnepli július negyedikét

Szerinte illett az ünnep hangulatához.

Az Amerikai Egyesült Államok talán legfontosabb nemzeti ünnepe július 4., amikor a Függetlenségi Nyilatkozat kihirdetését ünneplik. Ilyenkor a családok a szabadban, együtt töltik a napot, este pedig megnézik a tűzijátékot.

A 29 éves houstoni Dale Cheesman mióta csak az eszét tudja, úgy emlékszik, hogy nagymamája, a most 88 éves Shirley erre a napra mindig egy különleges pólót tartogatott: sötétkék, fehér és piros, rajta csillagokkal – tökéletesen megy az ünnep hangulatához, és felidézi az amerikai zászló színeit is.

Fotó: Dale Cheesman

Igen ám, de Dale és leendő sógora idén belenéztek a foci-világbajnokság közvetítéseibe, így tudták meg, hogy ez bizony nem a csillagos-sávos lobogót idézi, hanem a panamai zászlót.

Dale rögtön kirakta a Twitterre a felfedezését, viccesen hozzáfűzve, hogy a nagyi „véletlenül több mint 25 éve követ el hazaárulást”.

Shirley egyébként maga is nagyon szórakoztatónak találta a fejleményeket, és idén is a megszokott pólójában ünnepelte július negyedikét.

(via BuzzFeed)

Kiemelt képünk: Wikimedia Commons

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top