nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Így alázta meg iskolája a szakadt farmert viselő diákot

Így alázta meg iskolája a szakadt farmert viselő diákot

Szigetelőszalaggal kellett befoltoznia a nadrágján a lyukakat a kamasznak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy marylandi hetedikes lányt arra kényszerített az iskolája, hogy szigetelőszalaggal takarja el a szakadt farmerén keresztül láthatóvá vált szabad bőrfelületet. A Benjamin Stoddert Általános Iskola házirendje valóban kimondja, hogy combközép alá kell érniük a nadrágoknak és szoknyáknak, amit egy igazgatói rendelet még a szakadt nadrágok ügyével kapcsolatban kiegészít.

„A nadrágokon nem lehet a térd fölött lyuk. Amennyiben egy diák öltözéke nem felel meg ennek a kritériumnak, először is megkérdezzük a diákot, hogy el tudja-e takarni magát, és ha igen, akkor mehet tovább. Ha nem, akkor értesítjük a szüleit, és megkérjük a diákot, hogy szigetelőszalaggal takarja el a kérdéses testrészt.”

Nicole Williams, a kislány édesanyja, bár érti a házirend előírásait, úgy gondolja, nem a szabálynak megfelelően járt el a tanár, aki anélkül tekerte körbe a lánya combját ragasztóval, hogy lehetőséget adott volna neki átöltözni, vagy hogy értesítette volna a gyerek családját. A kislány arra is panaszkodott, hogy a ragasztószalag égeti a bőrét.

Az igazgató elismerte, hogy a személyzet hibázott, amikor nem követte a protokollt, és sajnálkozását fejezte ki, hogy a kislánynál bőrirritáció lépett fel.

(via Yahoo)

Megosztás Facebookon