Öltözködjünk

Nemzetközi italmárkának tervezett Szegedi Kata

A napfényes Itália elevenedik meg Szegedi Kata legújabb kollekciójának elemeiben. A divattervező és az Aperol együttműködésének nyomán született öltözetekben a márka karakteres színei mellett a dolce vita életérzés is testet ölt. A bemutatón egy, a kollekciót kiegészítő AperolxSzegedi Kata strandtáskáról is lehullt a lepel, aminek limitált kiadású darabjaira nyereményjáték keretében tehetnek szert a divat szerelmesei.

A hazai divatvilágban ismert tervező innovatív és modern stílusa találkozik az Aperol mediterrán világával az AperolxSzegedi Kata kollekció darabjaiban. A két brand harmonikus egymásra találásának eredményeképpen négy öltözet született. Az olasz italmárka narancsos – kékes színvilágát idéző darabok a független és könnyed nagyvárosi nő ruhatárának meghatározó összetevői.

„A jellegzetes, trendi italt szerettük volna egy rendhagyó együttműködés keretében is megismertetni a fogyasztókkal, amihez nem is találhattunk volna jobb tervezőt, mint Szegedi Kata, aki a márka színeire helyezte a hangsúlyt, de kapszulakollekciójában a színek mellett egyértelműen hangsúlyt kap az Aperol dolce vita életérzése is” – mondta el a bemutatón Hegedűs Krisztina, az Aperol magyarországi brandmenedzsere.

„Szerencsére nem volt nehéz dolgunk a tervezéssel, mivel az Aperol üzenetei, a könnyed és játékos elegancia a saját munkáimra is jellemzők. Az ital élénk, nyarat idéző narancs, kék és citromsárga színei mellett a saját stílusjegyeink is egyértelműen visszaköszönnek a kollekcióban” – árulta el Szegedi Kata„A ruhákat viselőik akár egy munka utáni baráti összejövetelre is felvehetik, de egy elegáns vacsorán vagy különlegesebb alkalmak esetében is megállják a helyüket” – tette hozzá Benus Dániel, a kapszulakollekció társtervezője.

AperolxSzegedi Kata

A prezentáció háziasszonyaként Epres Panni modell mutatta be Szegedi Kata tervezőasztalának legújabb kompozícióit. „Nem először dolgozom együtt Katával, az általa megálmodott ruhák mindig tökéletes összhangban vannak a saját ízlésvilágommal. Az olasz kultúra és gasztronómia is nagyon közel áll hozzám, így biztos voltam benne, hogy az Aperol és Szegedi Kata együttműködéséből kizárólag izgalmas dolgok születhetnek. A bemutatón a modellek mellett én is az új kollekciót viseltem, egy gyönyörű, lágy esésű narancsszínű szoknyát.”

Az AperolxSzegedi Kata kapszulakollekciójának darabjai megvásárolhatók a divattervező showroomjában. Az együttműködés keretében egy 10 darabból álló, limitált kiadású táskakollekció is készült, amelyeket az Aperol Spritz hivatalos Facebook-oldalán június elején induló nyereményjáték keretében sorsolnak ki az egyedi kiegészítők kedvelői között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top