Öltözködjünk

Neten rendelt sortot, nagyon megjárta

Kicsit meg van ez tépázva, nem?

Mind jártunk már úgy, hogy a neten rendelt ruhadarabról kiderült, hogy jócskán alulmúlja várakozásainkat. Ilyet azonban, amit a 18 éves Lucy Kearney kapott, mi még nem láttunk.

A kamaszlány a családi vakáció miatt keresett fehér forrónadrágot, és a Pretty Little Thing weboldalon meg is találta a tökéletes jelöltet: magas derekú, passzos, egyszóval tökéletes.

Fotó: Pretty Little Things.

Aztán amikor megérkezett a termék, akkor derült ki, hogy a nadrág olyan állapotban van, mintha egy medvetámadásnak esett volna áldozatul: cafatokra szaggatva és széthasogatva érkezett meg a sort. A mostani divathullám, az extrém szakadt farmerek nyomán Lucy egy pillanatra arra gondolt, hogy rossz nadrágot kapott meg (a cég többi fehér sortja között egyébként jócskán vannak szakadt darabok), de a családja rögtön kijózanította.

Fotó: Lucy Kearney.

Amikor felpróbálta a sortot, az egész család nevetésben tört ki, de az apukája közölte, hogy ebben biztos, hogy nem mehet emberek közé.

Szerencsére Lucyben nem okozott maradandó lelki sérülést az eset.

(via Metro)

Kiemelt képünk: Pretty Little Things

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top