Öltözködjünk

Te is beállsz néprajzosnak, ha meglátod Lilla videóját

Vajon mennyibe kerül egy albérlet Kolozsvárott? Mert ha meglátod a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Magyar Néprajz és Antropológia Intézet toborzóvideóját, lehet szükséged lesz egyre.

Szuper kis videóval hozza meg a kedvet a néprajz szakhoz a Kolozsvári Magyar Néprajz és Antropológiai Intézet toborzóvideója. A Főtér igyekszik megnyugtatni, hogy nem jár minden néprajzos népviseletben. Kivéve Lillát.

A videót a Diversity Agency készítette, a néprajzos Lilla szerepét Kőmíves Boróka alakította, míg a Kolozsvári Magyar Néprajz és Antropológia Intézet diákjai saját magukat. Ötlet és rendezés: Stanik Bence, operatőr, rendezőasszisztens és utómunka: Kalamár Gáspár Gábor, vágó: Köllő Ildikó, Róbert Sáji, gyártásvezető: Polacsek Péter.

Tudtad?

Az EU-ból érkező diákok Romániában azonos feltételek mellett iratkozhatnak be egyetemi szakokra (alapképzés, mesteri és doktori képzés is), mint a hazai hallgatók. Ez azt jelenti, hogy felvételi jegyük függvényében tandíjmentes helyeket is elfoglalhatnak. Ehhez el kell ismertetni Romániában a külföldön megszerzett érettségi bizonyítványt.

Címlapkép: MTI Fotó/Mónus Márton

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top