Öltözködjünk

Kikönyörögte a ruháját, majd fizetés nélkül elszökött vele a menyasszony

Csúnyán kihasználta jóhiszemű ruhatervezőjét ez a brit menyasszony.

Joggal kapott több mint 20.000 megosztást a leicestershire-i divattervező, Anna Sanders posztja, akit a ruháért megbeszélt teljes összeg kifizetése nélkül hagyott faképnél egy menyasszony. Anna állítása szerint pályafutása eddigi legrészletgazdagabb ruháját tervezte egy, a megszokottnál is aggódóbb menyasszonynak, aki gyakran éjszakánként is hivogatta extra kívánságaival. Ráadásul a menyasszony édesanyjának a ruhája is az ő kezét dicséri, amiért szintén nem kapta meg a teljes megbeszélt árat. 

Ezek után a divattervező nagyon nem tartja fairnek, hogy a megbeszélt végösszeg utolsó harminc százalékát nem hajlandó kifizetni neki a család. Anna ugyanis jóhiszeműen átadta a ruhát, és beleegyezett, hogy a maradék összeget másnap reggel fizesse ki a menyasszony. A fiatal arával azonban többé nem lehetett kapcsolatba lépni, ahogy nála volt a ruha. Sőt, amikor Anna személyesen ment el kérdőre vonni őt az esküvő előtt, még a lány apja is megfenyegette.

Szégyenletes, amit ez a lány és a családja művelt. Ráadásul nemcsak velem, mert a sminkjén és a haján dolgozó 11 embert sem fizették ki. Ha valaki nem engedhet meg magának ekkora felhajtást, akkor ne csinálja, különben végül mindenki rajta fog nevetni, ahogy ezen a menyasszonyon nevet most mindenki a Facebookon

– mondta Anna az esetről. 

(Forrás: Dailymail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top