Öltözködjünk

Macskanő-ruhában teniszezett Serena Williams – azt is elárulta, miért

„Ezzel a ruhával minden anyukát képviselek, akik terhességből tértek vissza” – mondta a világhírű teniszező.

A világhírű teniszező, Serena Williams kedden a cseh Kristyna Plísková legyőzésével bejutott a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójába – írja a Nemzeti Sport. Ám Williams nemcsak a győzelem kapcsán keltette fel a világsajtó figyelmét, hanem szokatlan, Macskanőre emlékeztető szerelésével is.

Fotó: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Fotó: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Serena Williams, aki most először vesz részt Grand Slam-tornán azóta, hogy tavaly szeptemberben megszülte kislányát, a meccs után megindokolta a kíváncsi riportereknek, miért választotta ezt a feltűnő dresszt:

Ezzel a ruhával minden anyukát képviselek, akik terhességből tértek vissza, és mentálisan, valamint fizikailag nehéz időszakon vannak túl. Szentül hiszem, hogy ösztönző hatással lehetek nők és gyermekek egész csoportjára. Úgy érzem magam, mint egy harcos vagy mint egy hercegnő vagy királynő Wakandából. Mindig is fantáziavilágban éltem, mindig szuperhős akartam lenni, és ebben a ruhában úgy is érzem magam

– mondta Williams, majd hozzátette:

Rengeteg gondom volt a vérrögökkel az elmúlt tizenkét hónapban, de ebben a felszerelésben jól működik a vérkeringésem. Kicsit vicces öltözet, de nagyon funkcionális, mert így problémamentesen tudok játszani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top