Öltözködjünk

Egy diáklány Twitter-kampánya ingyen márkás cipőt hozott az egész osztálynak

Egy floridai középiskolából ballagó lány előbb meggyőzte osztálytársait, hogy magassarkújukat kényelmes Crocs cipőkre cseréljék, majd elintézte, hogy az egész osztály ingyen kapjon cipőket a cégtől.

Még csak 18 éves, de máris kiváló marketinges Sarah Agee, aki sikeresen meggyőzte vele együtt ballagó osztálytársnőit, hogy a magassarkú viselése túl veszélyes lenne a füves terepen, ahol a középiskola a ballagási ceremóniát tartja.

Osztályfőnökük ezután azt ajánlotta Sarah-nak, hogy vegye fel a kapcsolatot a Crocsszal, és kérdezze meg mennyiért tudnának fehér, lapos talpú cipőket biztosítani a lányoknak.

Sarah Tweet-posztban érdeklődött a cipőgyártó cégtől, akik azonnal meglátták a reklám lehetőségét a ballagó osztályban. Így aztán az egész osztály ingyen kapott kényelmes, fehér Crocs cipőket. A ballagók pedig nem voltak hálátlanok: az Instagramon és a Twitteren köszönték meg az adományt.

(Forrás: Upi)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top