Öltözködjünk

Készülj fel, mert visszatérnek a Crocs papucsok!

Azt hittük, megmenekültünk a tramplipapucs csoszogó hangjától, de egy toptervezőnek köszönhetően visszakapaszkodóban vannak a Crocsok.

Szögezzük le: semmi probléma nincs a Crocs papuccsal abban az esetben, ha valaki esküszik a kényelmességére, és otthon, a kertben vagy állómunkához választja. De azt állítani, hogy lenne benne bármi, ami miatt a csinos vagy az ízléses jelzőkhöz közelít, nonszensz.

Az utóbbi időben mintha egyre többen rájöttek volna erre az igazságra, és mintha egyre kevesebb Crocs papucs bukkant volna fel az utcán. Már épp fellélegezhetett volna a divatrendőrség, amikor beütött a krach: a Balenciaga tervezője, Christopher Kane drágakövekkel dekorált gumiklumpákban küldte kifutóra a modelljeit.

Az elvakult divatrajongóknak több sem kellett: 4 hét alatt 25 ezren kerestek Crocs papucsot maguknak az ebayen, áprilisban pedig óránként 20 párral adtak el belőlük. Úgyhogy jobb, ha lélekben felkészülünk: a bumszli papucsok egyelőre nem mennek sehova. 

dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top