nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
A kismama Katalin hercegné lábakat villantott

A kismama Katalin hercegné lábakat villantott

Megint támadják Katalin hercegnét. Néhány úgy vélik, hogy Vilmos herceg kismama felesége túlságosan rövid ruhát választott magának.
NLCafé
f Ajánlom

Egy percig sem tétlenkedik Katalin hercegné, pedig egy hónap múlva életet ad a harmadik gyermekének! A britek kedvenc hercegnéje, a nyolcadik hónapban is számos hivatalos eseményen vesz részt. Szerdán például egy londoni intézményben tett látogatást, ahol gyermekek és családok mentális egészségével foglalkoznak. Sokan azonban nem azt nézték, hogy még a várandósságának utolsó heteiben is mennyi munkát vállal Katalin hercegné, hanem azt, hogy túl rövid a szoknyája.

Katalin hercegné terhes ruha villantás

Sokak szerint túlságosan rövid volt Katalin hercegné ruhája. (Fotó: Profimedia)
Catherine, Duchess of Cambridge arrives to convene an early intervention for children and families symposium at Royal Society of Medicine in London., Image: 366535224, License: Rights-managed, Restrictions: **NO UK SALES**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Katalin hercegné egy világoszöld összeállításban jelent meg az eseményen, és tény, ami tény, hogy a szoknyája a megszokottól talán picit rövidebb volt, így látni engedte a térdeit. Mondjuk ezen megbotránkozni több mint nevetséges. Katalinnak korábban is voltak gondjai a szoknyáival. Először a házasságuk kezdeti hónapjaiban, amikor az egyik kanadai repülőtéren az éles szél teljesen felfújta a szoknyáját, amibe – a hagyományoktól eltérően – nem varrtak súlyokat.

Megosztás Facebookon