Öltözködjünk

A kismama Katalin hercegné lábakat villantott

Megint támadják Katalin hercegnét. Néhány úgy vélik, hogy Vilmos herceg kismama felesége túlságosan rövid ruhát választott magának.

Egy percig sem tétlenkedik Katalin hercegné, pedig egy hónap múlva életet ad a harmadik gyermekének! A britek kedvenc hercegnéje, a nyolcadik hónapban is számos hivatalos eseményen vesz részt. Szerdán például egy londoni intézményben tett látogatást, ahol gyermekek és családok mentális egészségével foglalkoznak. Sokan azonban nem azt nézték, hogy még a várandósságának utolsó heteiben is mennyi munkát vállal Katalin hercegné, hanem azt, hogy túl rövid a szoknyája.

Katalin hercegné terhes ruha villantás

Sokak szerint túlságosan rövid volt Katalin hercegné ruhája. (Fotó: Profimedia)
Catherine, Duchess of Cambridge arrives to convene an early intervention for children and families symposium at Royal Society of Medicine in London., Image: 366535224, License: Rights-managed, Restrictions: **NO UK SALES**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos

Katalin hercegné egy világoszöld összeállításban jelent meg az eseményen, és tény, ami tény, hogy a szoknyája a megszokottól talán picit rövidebb volt, így látni engedte a térdeit. Mondjuk ezen megbotránkozni több mint nevetséges. Katalinnak korábban is voltak gondjai a szoknyáival. Először a házasságuk kezdeti hónapjaiban, amikor az egyik kanadai repülőtéren az éles szél teljesen felfújta a szoknyáját, amibe – a hagyományoktól eltérően – nem varrtak súlyokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top