nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Meghan Markle Katalin hercegnéhez öltözött

Meghan Markle Katalin hercegnéhez öltözött

Harry herceg jegyese hajlamos megszegni a királyi családra vonatkozó öltözködési szabályokat, fel is hánytorgatták már neki jó párszor. Most végre úgy tűnt, sikerült törlesztenie, de így is becsúszott egy kis hiba.
Benecz Judit
Benecz Judit
f Ajánlom

Lábait rendre rossz ruhába bújtatja: hol csupasz bőrét mutogatja szoknyában, mint eljegyzésük bejelentésekor tette, hol pedig nem átall nadrágot húzni, ami szintén tiltólistás a hölgyek számára.

A sok divatbaki után most végre mindenki fellélegezhet, Meghan legutóbb az etikettszabályokat betartva nejlonharisnyába bújtatta lábait. A jeles eseményre a nemzetközösség napi ünnep alkalmából került sor, ahol Harry herceggel, II. Erzsébet királynővel és a királyi család többi tagjával együtt vett részt. Bár a valódi trendszetterek máglyára vetnék a testszínű ruhaneműt, kétségtelen, hogy az etikett előírja a harisnya viselését a hölgyek számára még a legmelegebb nyári napokon is. Csak épp a leendő hercegné gondolta eddig úgy, rá nem vonatkoznak az ósdi előírások.

4 Fotó megtekintése

Meghan Markle Katalin hercegnéhez öltözött

Meghan Markle és Harry herceg eljegyzésük hivatalos bejelentésekor és a nemzetközösség napi ünnepen (Fotók: Getty Images)
Még több +
Meghan Markle és Harry herceg a nemzetközösség napi ünnepen (Fotó: WireImage)
Még több +
Meghan Markle a nemzetközösség napi ünnepen (Fotó: WireImage)
Még több +
Meghan Markle és Harry herceg a nemzetközösség napi ünnepen (Fotó: Getty Images)
Még több +

A Westminster Apátságban tartott eseményre Amanda Wakeley világos krémszínű kabátját és sötétkék ruháját viselte, az outfitet Stephen Jones által tervezett barett sapkával, Mulberry Darley kézitáskával és Manolo Blahnik tűsarkúval egészítette ki, ami mind szép és jó lenne, ha épp Katalin hercegné nem ugyanolyan magassarkúban jelent volna meg az ünnepségen. Nemcsak a fazon, még a szín is passzolt, mint ahogy ruhájuk is szépen harmonizált, egyesek szerint talán túlságosan is.

Meghan Markle és Katalin hercegné a nemzetközösség napi ünnepségen, színharmóniában (Fotó: Getty Images)

Megosztás Facebookon