Öltözködjünk

Új generációs cipőket vezet be a Crocs

Az első pillantásra kicsit esetlen műanyag szandáljairól híres Crocsot általában vagy utálják, vagy imádják az emberek. A cipőmárka a komfortérzet további fokozása mellett most a stílusra is igyekszik odafigyelni nemrégen piacra dobott Lite Ride cipőinél.

A Crocs cipőmárka rajongói általában mindig kiemelik, hogy milyen kényelmesek és könnyen tisztíthatóak ezek a cipők. Ugyanakkor sokak szerint kimondottan esetlenül állnak a lábon. Ez ellen több designer is próbált tenni, Christopher Kane például a Londoni Divathétre gyöngyökkel és párducmintával, illetve kissé emelt sarokkal gondolta újra a Crocs szandált.

It’s time to believe in magic. 🎩✨ #LiteRide

Crocs Shoes (@crocs) által megosztott bejegyzés,

Az eladási statisztikák szerint azonban a vásárlókat nem igazán zavarják a Crocs cipők designjára vonatkozó kritikák. A Crocs az egyik legkeresettebb és legtöbb cipőt eladó márka a thredUP adatai szerint. 

Most piacra dobott, új generációs LiteRide cipőivel állítólag a Crocs cipők most 40 százalékkal puhábbak és 25 százalékkal könnyebbek lesznek a behelyezett extra szivacsnak köszönhetően, de a márka ezúttal a cipők designján is újított kicsit. 

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top