nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Jót tesz a ruháidnak, ha a mélyhűtőben tárolod őket

Jót tesz a ruháidnak, ha a mélyhűtőben tárolod őket

Következzen minden idők legmeglepőbb life hackje: most eláruljuk, hogyan tárold a ruháidat a fagyasztóban. És persze azt is, hogy miért.
NLCafé
f Ajánlom

Vannak olyan problémák, amiket nem old meg a mosógép, sem a szárítógép. Meglepő módon, ilyenkor kerül a képbe a fagyasztó: ami számos ruhaparára megoldást jelent. Nem azt mondjuk, hogy cseréld a gardróbszekrényt egy mélyhűtőre, csak azt, hogy vannak helyzetek, mikor érdemes a mélyhűtőbe pakolni egy-két ruhadarabot. 

Felfrissíti a bőröket

Ha a bőrdzsekid vagy a bőrszoknyát kellemetlen szagokat szívott magába, hajtogasd egy légmentes zacskóba és tedd be a fagyasztóba egy éjszakára. Így megszabadíthatod a baktériumoktól és a szagoktól is.

Tovább hordhatod a farmerod

Nem akarod szétmosni a kedvenc farmerod? Még 1-2 hordásra simán jó lesz, ha mosás helyett egy éjszakára berakod a mélyhűtőbe.

Betöri az új cipőket

Mindenki gyűlöli azt a pár napot, amíg ki nem tágul az új cipője. Ha felgyorsítanád a folyamatot: tölts meg vízzel egy légmentes tasakot, és tömd ki vele a cipő orrát. Tedd a fagyasztóba, majd hagyd bent egy éjszakára. Ahogy a tasak megfagy, kitágítja a cipőt, így akár már másnap viselheted!

Apartment Therapy

Megosztás Facebookon