Öltözködjünk

Lánya iskolai szoknyájába varrt egér sokkolta az anyát

Rothadó egértestestet talált lánya szoknyája bélésében az anya.

Az anya teljesen megrémült, amikor felfedezte, hogy egy egér holtteste lapul lánya iskolai egyenruhájában. Natalie Kirkwood megvizsgálta a szoknya redőit, és meglepetten vette észre, hogy az egyik ki van tömve valamivel.

Miután úgy döntött, hogy felnyitja a szoknyát, sokkolta a benne talált döglött egér.

„Undorító volt, amikor megtaláltam a rothadó egeret a szoknyában. A lányom ezt viselte számos alkalommal. Mi van, ha megbetegíti őt? Sofia nem vette észre, hogy valami nem stimmel a szoknyával, nekem tűnt fel a gyanús szag, ami a szekrényt elárasztotta. Úgy döntöttem, hogy külön kimosom, de még mindig szörnyű büdös maradt.”

Másnap Natalie azonnal felhívta az Asdát, ahol a szoknyát vásárolta, hogy elpanaszolja a történteket. Ott azt tanácsolták neki, hogy tartsa meg a halott egeret bizonyítékként, és vigye be a ruhadarabot a boltba. De az anya semmiképpen sem szerette volna az autójába betenni a bűzlő tetemet, ezért azt kérte, jöjjenek ki érte. 

„Még senki sem jött érte. Tehát a szoknya és a halott egér még mindig egy táskában lapul.”

Az Asda szóvivője azt mondta, hogy alapos vizsgálatot kezdtek az üggyel kapcsolatban. 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top