Öltözködjünk

Vagány divatblogger lett a 68 éves néniből

Suzi Grant 2014-ben indította divatblogját, hogy bebizonyítsa, sosincs késő megmutatni, milyen a stílusod!

A most 68 éves divatblogger, Suzi Grant azért indította blogját négy évvel ezelőtt, hogy segítsen az 50 feletti nőknek is divatosan, stílusosan öltözködni. Az Alternative Ageing névre keresztelt blog már nevével is bizonyítja, hogy az öregedéssel nem kell lemondani a divatról, a merész, vicces vagy egyedi darabokról, hiszen Grant hitvallássa, hogy a stílus nem ismer korhatárt.

Az idős divatblogger úgy gondolja, a mostanság átalakuló társadalmi klímában, amiben például már büszkén lehet vállalni az ősz hajat is, az 50-60 feletti nők is magabiztosabbnak, csinosabbnak érezhetik magukat. Grant máris rengeteg embert inspirált a közösségi médiában: Instagramon 11.500 követője van, és Facebookon is többezres követőtábort tudhat a magáénak.

A 68 éves asszony trendi fotóival szeretné megmutatni, hogy az öregedést is lehet pozitív fényben szemlélni, és hogy az idősebb nőket is láthatóvá kell tenni a divat világában. Grant egyébként az egészséges önkép mellett egészséges életmódot is hirdet: táplálkozási tanácsadóként már három könyvet is írt a teljes, egészséges étkezésről.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top