nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
WAMP – Mutasd magad!

WAMP – Mutasd magad!

Február 25-én a Millenárison indul a WAMP 2018-as szezonja, ahol ezúttal a tavaszi stílus- és gardróbfrissítés kapja a főszerepet. 
WAMP
f Ajánlom

A vásáron egész nap személyre szabott stílus- és öltözködési tanácsadáson vehettek részt, melyet Gyulai Natália a Nati 100%Pure Idea divattervezője és Zsürki Teodóra, a Konsanszky divatmárka  stylistja vezet a Modart hallgatóinak közreműködésével. A tanácsadás során minden résztvevő megismerheti, a számára legelőnyösebb öltözködési trükköket, ruhafazonokat, színeket. A WAMP-os tervezők kollekcióiból kész szetteket is ajánlanak nektek, az egyes darabok pedig azonnal meg is vásárolhatóak közvetlenül a tervezőktől. 

A megfelelő öltözék kiválasztása után, smink és hajformázási ötletekkel is segítenek. A profi smink elkészítésében a NYX Professional Makeup sminkesei, a megfelelő frizura kiválasztásában pedig a L’Oréal fodrászai állnak rendelkezésetekre. Az eredményt végül fotófal előtt örökíthetitek meg. 

Lakatos Márk neve megkerülhetetlen a hazai divatban. Az ország legismertebb stylistja 16:00 órától tart előadást 2018 meghatározó trendjeiről a WAMP közönségének. Márk előadásából kiderül, hogy milyen ruhák, színek és formák dominálnak idén a kifutókon és a hétköznapi viseletekben.

12 Fotó megtekintése

WAMP – Mutasd magad!

CAMOU
Még több +
Agnes Kovacs
Még több +
Artista
Még több +
Delacier
Még több +
ESZKA
Még több +
Gabo Szerencses
Még több +
https://nlc.p3k.hu/uploads/2018/02/juhászdóra2.jpg
Még több +
Konsanszky
Még több +
Kontur Fashion
Még több +
Nati 100% Pure Idea
Még több +
Nise Design
Még több +
Sapi
Még több +

A stílus-, smink- és hajtanácsadás a WAMP látogatói számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szolgáltatások mindegyike maximum 15 percet vesz igénybe, regisztrálni a helyszínen, hostesseknél lehetséges.

A nyitott showroomban résztvevő tervezők egyedi darabjait felpróbálva bátran megmutathatod magad az egész világnak!

Megosztás Facebookon