nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
A túlsúlyos férfiak önbizalmát próbálja növelni ez a ruhamárka

A túlsúlyos férfiak önbizalmát próbálja növelni ez a ruhamárka

Túlsúlyos egyetemista férfiak között toboroz nagykövetet egy brit férfiruhamárka. Céljuk a plus size ruhamérettel rendelkező fiatal férfiak önbizalmának erősítése.
nlc
f Ajánlom

Az utóbbi években, hála az égnek, megritkultak a csontsovány, anorexiás modellek a magazinok címlapjain, és a divatipar egyre nagyobb hangsúlyt fektet a nők pozitív testképének erősítésére. Ma már egyáltalán nem újdonság a női plus size modellek látványa sem a magazinokban. De mi a helyzet a férfiakkal?

Nos, róluk sokkal kevesebb szó esik, pedig túlsúlyos fiatal férfiként is ugyanolyan nehéz lehet megélni a mindennapokat, mint plus size-os nőként. Nem elég, hogy a legtöbbjük önbizalomhiánnyal küzd a testalkata miatt, még a méretüknek megfelelő divatos ruhát is sokkal nehezebben találnak.

Ezen akar most változtatni egy brit férfiruhamárka, a Big Dude Clothing. Túlsúlyos egyetemista férfiak között toboroznak nagykövetet, akihez majd öltözködési és életvezetési tanácsokért fordulhatnak más fiatal plus size ruha mérettel rendelkező férfiak is. A cég vezetői azt remélik, hogy ezáltal erősíthetik a plus size-os fiatal férfiak pozitív testképét (és persze a márkájukat is több túlsúlyos férfi választja majd). 

(Forrás: Metro)

Megosztás Facebookon