Öltözködjünk

Az új bugyitrend az év legnagyobb durranása

Éppen csak takarjon valamit, de lehetőleg még annál is kevesebbet. Anyagköltség is alig van. Japán következő nagy fehérneműtrendje lehet a szándékosan alulméretezett bugyi és melltartó.

Bár erősen kételkedünk benne, hogy világtrend lesz a Japánban a népszerűség ajtaján kopogtató extra alacsony derekú, a csípőre is épphogy felkapaszkodó bugyi, az vitán felül áll, hogy az új divatőrület már hódításnak indult a szigetországban. Az alsónemű a fenék felső részét teljesen szabadon hagyja, a bugyinak álcázott vízszintes csík még annak a látszatát sem akarja kelteni, hogy nem csak mutatós (?) darab, de praktikus céljai is ( védőréteg) lennének. 

A netet bejárt néhány fotóról süt, hogy ezek az alsóneműk kényelmetlenek, vélhetően minden lépésnél pöndörödik egyet lefelé a pántjuk, egészen addig a mélységig, amíg azt a nadrág engedi. 

Hogy fokozzák a japánok az abszurditást: a legalább három számmal kisebb bugyihoz ugyanilyen arányban zsugorított melltartó is társul. 

(via metro.co.uk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top