Öltözködjünk

Ha mindig is a görkoris magassarkúról álmodtál, van egy jó hírünk

Bizarr vagy különleges a kerekekkel rendelkező tűsarkú?

Sok furcsaságot láttunk már, főleg a divatiparban, de ehhez foghatót talán még nem pipáltunk. Aki szeret egyszerre sportos, de szexi is lenni, annak találták ki a tűsarkú görkorcsolyát vagy görkoris tűsarkút. A légiesnek nem éppen nevezhető szerkezet vegyíti a magassarkú és a görkorcsolya elemeit, vagyis kerekeket szereltek a cipő aljára. 

Forrás: Pinterest.com

A képek láttán inkább pont azt gondolnánk, hogy a cipő szépsége és bujasága teljesen elvész így a bumfordi görkorcsolyakerekektől, amelyek el is veszik a figyelmet rendesen a cipőről. A merész formatervezésű darabot az Yves Saint Laurent-nek köszönhetjük. A neves divatház meg is kéri az árát rendesen különlegesnek tartott lábbelijének, egy pár ilyen cipellő ugyanis 1995 font, vagyis körülbelül 670 000 forint. Jól olvastad. Ezek után többször is meggondolod, hogy szexi vagy sportos akarsz-e lenni egyszerre ezekben az érdekes kreációkban. 

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top