Öltözködjünk

Az év 10 legeslegszebb ruhája a vörös szőnyegről

Szubjektív lista következik: 2017-ben szerintünk ezek voltak a legszebb vörös szőnyeges ruhák közül is a legeslegszebbek. Időrendi sorrendben.

 

 

Getty

Az év első nagy díjátadó gáláján, a Golden Globe-on Blake Lively a klasszikus hollywoodi glamúrt idézte meg, talpig Atelier Versace-ben.

Getty

Szintén a Golden Globe-on Janelle Monae és az Armani Privé bizonyította be, hogy fekete-fehér színpárosítással is lehet még igazán újat mutatni.

Getty

A 2017-es Grammy-gála legjobban öltözött sztárja Adele volt, Givenchy Haute Couture-ben.

Getty

Emma Stone nyerni érkezett az Oscar-gálára, az aranyszoborhoz illő Givenchy Haute Couture ruhában.  

Getty

Az idei Oscar ruhaversenyének abszolút győztese viszont szerintünk Halle Berry volt, ebben az őrületes Versace estélyiben.

Getty

Elle Fanning a cannes-i filmfesztiválon viselt ruháiból gyakorlatilag egy külön listát is össze lehetne állítani, hiszen az összes zseniális volt. Mind közül azonban ez a már-már látomásszerű, lila Rodarte lett a legnagyobb kedvencünk.

Getty

Naomi Campbell cannes-i ruhája már a harmadik Versace a listánkon.

Getty

Az MTV VMA-n a mindössze 13 éves Millie Bobby Brown öltözte le a mezőnyt, pöttyös Rodartében.

Getty

A velencei filmfesztivál idei ruhaversenyét Julianne Moore és az ő Valentino estélyije nyerték.

Getty

A British Fashion Awards legsikkesebbje idén Cindy Crawford 16 éves lánya, Kaia Gerber volt, kétrészes Ralph & Russo ruhájában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top