Öltözködjünk

Katalin hercegné hétköznapi nőnek öltözött – fotó

Olykor a királynő nyaklánca lóg a nyakában, máskor Zara kabátot vesz fel...

A lononi St. Pancras vasútállomás épülete előtt tűnt fel Katalin hercegné a minap. Ezúttal nem valamilyen hivatalos eseményen vett részt, egyszerűen csak arra járt. Civilben pedig teljesen úgy nézett ki, akár egy hétköznapi nő, sokan valószínűleg észre sem vették, hogy ő az. A lesifotósok persze igen.

A hercegné copfba fogott hajat, farmernadrágot, szürke pulóvert és csizmát viselt, valamint egy kockás Zara kabátot. Utóbbi modell az idei kollekcióból való, és 29 990 forintért a márka magyarországi boltjaiban is meg lehet vásárolni. Nagy-Britanniában viszont már nem, ugyanis a Katalin-rajongók az ilyenkor szokásos módon néhány óra alatt felvásárolták a teljes rendelkezésre álló készletet a kabátból.

Zara

Katalin hercegné egyébként rendszeresen visel Zara ruhákat, legutóbb nyáron láthattuk a fast fashion márka egyik virágos modelljében, amikor a húga esküvőjére utazott.

A márka termékeit nem veti meg Letícia spanyol királyné sem, aki októberben egy 16 ezer forintos, virágmintás Zara ruhában tartott audienciát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top