Öltözködjünk

Alkoss WAMP-os tervezőkkel!

Ha már eleget nézelődtél a vásári forgatagban, kiélheted kreativitásod: WAMP-os dizájnerek vezetésével november 19-én a Millenáris B csarnokában egész nap szebbnél szebb és kreatív dolgokat alkothatsz!

Textilnyaklánc-készítő workshop
10-11:30
Szőnyegi Zsófi iránymutatásával a nyaklánckészítő workshop egy órája alatt mindenki ízlése szerint megfesthet egy előre elkészített origami textil medált. A festést egy rövid kísérletezés előzi meg, ahol megismerhetik a részvevők a festék tulajdonságait, majd különböző színű selyemzsinórok közül választva készíthetik el saját nyakláncukat.
 

Üveggömb ékszer
11:30-13:00
Rácz Kriszta Napraforgó, a Giranelli ékszerek készítőjének segítségével saját idézeteket tartalmazó üveggömb ékszereket alkothattok.

 

Selyem-nemez karkötő workshop
14:30-16:00
Fényeshez a matt, matthoz a fényes hogy egymás hatását erősítsék. Selyem-nemez karkötő workshop a Prima Junior díjas Szabó Erzsóval. Készíts karkötőt saját kezűleg magadnak, vagy add ajándékba. Gyapjú, selyemrost, víz, szappan és te kellesz hozzá. Próbáld ki hogyan születik egyszerre textil és forma a kezeid között!

 

Készítsd el saját határidőnaplódat
11:30-13:00
Panyi Zsuzsi és a Scrapfellow ritka együttműködésében megmutatják, hogyan tudtok saját határidőnaplót készíteni.

 
Farmer-újrahasznosító workshop
13:00-14:30
Tripolszky Saroltával, a Sharolta tervezőjétől elleshetitek, hogyan alkothatunk megunt farmerruháinkból fülbevalót. 

 
Pénztárca újrahasznosított anyagokból
10-11:30
A ReCreativity foglalkozásán alkothatsz egyedi pénztárcát magadnak olyan anyagokból, amikre már nem lenne szükséged, mint például a tetrapak, ami nagyon erős anyag, így a belőle készült tárgyak akár másfél évig is használhatók. 

 

Egyedi ékszer biciklibelsőből
16:00-17:30
Csetényi Lilla megmutatja, hogyan válik a biciklibelsőből ékszer. Alkotás közben Lilla segítségével megismerjük, hogy a hulladékból is lehetséges mutatós kiegészítőket készíteni.

 
Téli lakásdekoráció
16:00-17:30
Kőhidi Tünde, az Opera Fleur virágkötő mestere látványos lakásdekorációkkal készül.

 

A workshopok időpontjait és részletes leírását itt találod!
A workshopokon korlátozott számú jelenlévő vehet részt, a feliratkozás a helyszínen, hoszteszek segítségével történik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top