Öltözködjünk

Öltözz a hidegben is divatosan!

A leghidegebb hónapokban az elsődleges szempont, hogy ne fázzunk és az, hogy mennyire trendi a szettünk, csak ezután következik. Most olyan összeálíltásokat mutatunk, melyek amellett, hogy melegítenek, még mutatósak és divatosak is.

Műbőr-műszőrme

A műbőr-műszörme párosítás az egyik legtrendibb kombináció ebben a szezonban. Az ilyen pulcsik nagy előnye, hogy jó melegek, így ameddig nincs fagyos idő, akár az őszi motoros dzsekinkkel is hordhatjuk őket. Sapkával, sállal tovább növelhető a hőérzet. A bakancsok idén télen is divatban maradnak, így egy ilyen vagy ehhez hasonló lábbelit érdemes beszerezni.

Fekete, fehér és némi pasztell

A fekete-fehér összeállításokat nem csak élénk, de akár pasztell árnyalatokkal is feldobhatjuk, például ezzel a babakék, rövidujjú pulóverrel, melynek bolyhaival stílusosan kacsintanak össze a bokacsizma rojtjai. Az eltérő textúrájú elemekből álló szoknya előnyös azoknak, akik szeretnék, ha keskenyebbnek tűnne a csípőjük, hiszen a matt felületek optikailag keskenyítenek, míg a fényes rész kiemel és hosszít. Tovább fokozhatjuk ezt a hatást, ha egy vastagabb, fekete harisnyát húzunk hozzá. 

Pulcsis-nadrágos

A pulóver-nadrág-szövetkabát trió a téli hónapok leggyakoribb kombinációja. Változatossá legkönnyebben úgy tehetjük, ha legalább részben kilépünk a fekete-szürke-barna színvilágból és más árnyaaltokat is beemelünk a szettbe. Például a bordót vagy a zöldet, melyek távolról sem mondhatók harsánynak, mégis sokkal színesebbé teszik a megjelenésünket.

Alkalmi

Az év végi céges karácsonyokra, családi összejövetelekre hibátlan választás lehet egy test vonalát követő, de magasan záródó, visszafogott egyberuha, melyhez bátran húzhatunk térd fölé érő csizmát, ez a lábbeli ugyanis újra divatba jött. A műszőrme bunda a szezon egyik alapdarabja, melyet felvehetünk elegánsabb szettekhez, de a hétköznapokban is hordhatjuk.

Ruhák, kiegészítők, cipők: Háda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top