Öltözködjünk

Sirokai Diána – egy magyar plus size modell, aki szívecskéket kapott Kim Kardashiantól

Sirokai Diána nevét külföldön többen ismerik, mint hazánkban. Az Angliában élő fiatal magyar lány egyik fotósorozata legutóbb még Kim Kardashian figyelmét is felkeltette. Interjú.

Mikor kezdtél el modellkedni? Ki vagy mi hatására?
Pár nappal a 16. születésnapom után fogalmazódott meg bennem, hogy a modellkedéssel szeretnék foglalkozni ,és így minél több nőhöz eljutni. A célom, hogy minden nő magabiztosabban érezze magát, amihez a saját divatmárkám is egy lépés. Öt év kemény munkája pedig lassan beérik!

WE ARE BOTH WOMEN with DIFFERENT BODIES ❤️ #Slay

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Az ominózus Kim Kardashian fürdőruhás poszt nagy áttörést hozott, hiszen tele van vele a világsajtó. Honnan jött az ötlet?
Éppen New Yorkban voltam, ahol a fotósommal inspirációk után kutattunk interneten, mert egy angliai cég kérésére fürdőruha-sorozatot terveztünk, amikor megtaláltam Kim Kardashian képét. Rögtön eszembe jutott, mennyien mondták fiatal koromban, hogy ha lefogynék, akár olyan szép is lehetnék, mint Kim. Én pedig eldöntöttem, megmutatom, hogy nem kell ahhoz lefogynom, hogy én is dögösnek és szexinek érezzem magam, így megszületett a fotók ötlete. Én azt vallom, egy nő szépsége nem a kilók számában van, pedig én is ezt hallgattam régen, hogy a sikerhez vékonynak kell lennem. Ma már, 21 évesen azt hiszem, bebizonyítottam, mennyire nem igaz ez az állítás.

Kim Kardashian nem kommentel akárki képe alá, pláne nem szívecskéket. Milyen érzés volt, mikor megláttad?
Sirokai Diána: Szó szerint felsikítottam, annyira megörültem neki, hogy még Kimnek is tetszettek a fotóim! Jó érzés volt, hogy felfigyelt rám és bízom benne, hogy egy napon személyesen is megismerhetem.

Olvastam rólad, hogy fiatal korodban sokat bántottak a társaid a teltséged miatt. Hogyan sikerült elfogadni magad, ha a környezeted ennyire bántó volt? 
Igen, mindennaposak voltak régen is a bántások, de szerencsés vagyok, mert csodálatos családom van, akik mindenben támogatnak. Negatív megjegyzések egyébként a mai napig érnek, főleg a magyar nyelvű cikkek alatt, de megtanultam kezelni ezeket. A magabiztosságom a kulcs, hiszen  pontosan tudom, ki vagyok és mit akarok, ettől a negatív emberek sem tudnak eltéríteni. Azt gondolom, aki mások felett ítélkezik, és fáradságot nem kímélve szidja azt, az az ember alapvetően önmagával és az életével elégedetlen, ezért bánt másokat is. Én viszont nem engedem, hogy ezek az emberek elrontsák a kedvem, hiszen végtelen boldogsággal tölt el minden rólam megjelent cikk. 

Mit üzennél azoknak a magyar nőknek, akik önbizalomhiánnyal küzdenek és utálják magukat?
Elsősorban azt, hogy amint elfogadják magukat, nagyot fordul majd a világ, ezt saját tapasztalatból mondom! Igenis, hogy oda kell állni a tükör elé, és megnézni, mi szerethető vagy mi az, amire utálattal nézünk. Aztán persze feltenni a kérdést, mi nem szeretjük, vagy inkább attól félünk, más mit gondol rólunk? Utóbbi esetében el kell fogadni a tényt, hogy egyszerűen képtelenség mindenkinek megfelelni. Egyedül önmagadnak felelj meg, tégy meg mindent azért, hogy jól érezd magad a saját bőrödben!

Mi a következő lépés, milyen terveid vannak akár modellkedés vagy divattervezés terén?
Több jelenleg is futó projektem van, jelenleg a divattervezés köt le, hiszen a saját márkám legújabb kollekcióit tervezem, ami nem kevés munkával jár. Mindent megteszek azért is, hogy végre odahaza, Magyarországon is kaphatóak legyenek a ruháim, így ezzel is rengeteg teendőm akad, de nagyon élvezem.  Boldog vagyok, mikor azt látom, hogy másoknak is tetszik, amit csinálok, igazán jó érzés!

I let you guys caption it😊💋 📷 @photo_karizza

D I A N A S I R O K A I (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top