Öltözködjünk

Öltözz stílusosan a városi dzsungelben!

Heidi Klumnak a Lidl számára készült Esmara kollekcióját a városi dzsungel ihlette. A kollekció darabjaiból válogattunk össze három stílusos szettet.

A fehér blúz–fekete szoknya olyan összeállítás, melyet mindannyian hordunk. Vannak, akik csak alkalmanként, mások – akiktől például a munkahelyi dress code megköveteli – akár nap mint nap. A fekete, masnis gallérral díszített, fehér blúz olyan sikkes holmi, amivel nem hibázhatunk: bevethető fekete-fehér szettekben, de akár színes nadrágokkal, szoknyákkal vagy farmerrel is kombinálhatjuk. Az idei, őszi-téli szezon slágere a velúrbőr, ezért egy ilyen anyagból készült szoknyát most mindenképp érdemes beszerezni, hiszen számos szettünk alapeleme lehet. Ha pedig a táskánk és a cipőnk is ilyen textúrájú, még harmonikusabbá és rendezettebbé válik a megjelenésünk. Egy gombok és cipzár nélküli maxikardigánnak szintén ott a helye a ruhatárunkban, hiszen egyfelől feldobhatunk vele például egy egyszerű, irodai öltözéket is, másfelől nagyon praktikus, hiszen enyhébb időben kabát helyett, ha pedig hidegebb lesz, kabát alatt is hordhatjuk majd. 

A leopárdmintát bátran kombinálhatjuk élénkebb színekkel, így például kobaltkékkel. Magának Heidi Klumnak is ez a nadrág az egyik legnagyobb kedvence a Lidl számára készült kollekciójából, ilyet viselt  New York-i divatbemutatón is. A fekete, velúrbőr motoros dzseki és a letisztult vonalú velúrtáska kifogástalanul illenek a szett feltűnőbb elemeihez, ráadásul olyan időtálló darabok, melyeket évek múlva is elővehetünk majd a szekrényből.

A sima, fekete overall sokoldalú darab, rengeteg különféle színű és stílusú ruhadarabbal és kiegészítővel kombinálhatjuk. A leopárdmintás sállal és tűsarkúval megállja a helyét például egy vacsorán, randin, de színházba vagy akár bulizni is elmehetünk benne. A világosbarna, velúrbőr dzseki és táska árnyalatában harmonizál a leopárdmintával, míg a feketével elegáns kontrasztot ad.

Olvass még Heidi Klumról és az őszi divatról az NLCafén!

Heidi Klum exkluzív interjút adott az NLCafénak New Yorkban
Ha ősz, akkor ocelotminta!
Heidi Klum és a Lidl nagy dobása
Így viseld a kardigánt szuper stílusosan idén ősszel
Farmer és bőrdzseki, ami soha nem megy ki a divatból
Heidi Klum szupermodell tervez kollekciót a Lidlnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top