Öltözködjünk

Már kapható a H&M és The Weeknd legújabb közös kollekciója

Idén tavasszal debütált a „Spring Icons selected by The Weeknd” kollekció, a világhírű zenész és a H&M első kollaborációjának eredményeképp. Ezúttal az őszi szezonra készítettek egy férfiruha kollekciót, amely a szezon elengedhetetlen darabjait tartalmazza.

„Fantasztikus volt látni azt, hogy az embereknek mennyire tetszett az első közös kollekcióm a H&M-mel. Egész nyáron, minden koncertemen láttam embereket ahogy ennek a kollekciónak a darabjait viselik, és ez a közösségi érzés az, amit igazán szeretek a divatban. Szuper, hogy a H&M-mel egy ilyen világot alkothattunk, éppen ezért nagy lelkesedéssel dolgoztam a második kollekción is. Ez a lelkesedés pedig még tovább vitt, és még különlegesebb darabokhoz vezetett” – mondta The Weeknd.


 
A H&M és The Weeknd közös kollekciójába olyan kulcsdarabok kerültek, mint a bomberdzseki, a parka, a kapucnis pulóver vagy a hosszúujjú póló, és mindegyiken The Weeknd neve, vagy a már megszokott XO felirat szerepel. A kollekció meghatározó színe a fekete és a fehér mellett a lila lett, amely igazán egyedivé varázsolta az énekes nevével fémjelzett ruhákat.


 
A kollekció már kapható a férfirészleggel rendelkező H&M üzletekben és online.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top