nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Öltözködjünk
Heidi Klum és a Lidl nagy dobása

Heidi Klum és a Lidl nagy dobása

A New York-i divathéten bemutatót tartani önmagában is nagy dolog, de az, hogy ezt egy diszkontlánc és egy topmodell együtt valósította meg, minden képzeletet felülmúlt.
NLCafé
f Ajánlom

Nem könnyű elképzelni, hogy mennyi munka előzhet meg egy-egy kollekciót, de az első valahogy mindig emlékezetes marad. Vagy azért, mert várakozáson aluli, vagy azért, mert óriásit dobbant a szakmában. A Lidl kollekciója azonban érezhetően nem a szakmának szól. A szuper vékony lányokat és az utcára felvehetetlen darabokat maga mögött hagyva Heidi Klum gondolt egyet, és nekünk, nőknek tervezett ruhákat.

Esmara By Heidi Klum Lidl Fashion divatbemutató (Fotó: Getty Images)

A bemutató előtt már az utcán tömött sorokban álltak a meghívottak, türelmetlenül várva arra, hogy bejussanak az ArtBeam épületébe. A bemutatót ugyanis a Soho egyik legmenőbb helyszínére szervezték, ezzel is emelve az esemény fényét. A sárga taxiból kikászálódva mi is beálltunk a sor legvégére, és elindult a várakozás.

Divatbloggerek és modellek fényképezkedtek, ők már előre kaptak néhány darabot a kollekcióból, így az utcán figyelmesen nézelődő, ám meghívó nélküli rajongók is kaptak egy szeletet a bemutatóból.

Egy kis csúszással – ami feltehetőleg természetes egy ilyen eseményen – végre megnyitották az ajtókat. A bemutató előtti térben épp Heidi Klum adott interjút a délután házigazdájának, Louise Roe-nak, és vérprofiként viselkedett. Egyszerre száznál is több telefon szegeződött a duóra, mindenki azonnal akart egy kis részletet a világsztárból. Ám ők mintha egy másik dimenzióban lettek volna, rezzenéstelen arccal állták a vakuk és az instastoryk kereszttüzét.

Heidi Klum és a modellek (Fotó: Getty Images)

Vártam a felvonuló modelleket, azonban itt egy több helyszínes, állandóan mozgásban lévő pár óra következett. Az első tér egy boltbelső stilizált állomása volt, ahol a modellek beöltöztetve pózoltak. A második helyszín egy digitális képernyő előtt volt, ahol a 3D-s másunkat öltöztethettük fel kedvünk szerint. Kicsit arra hasonlított, amit minden kislány játszott már: kartonpapírból kivágott figurára lehetett ráilleszteni a szoknyákat, ruhákat, és csak a képzelet szabott határt. Pontosan ez valósult meg, de méretre pontos és testarányos változatban a kijelzőkön.

A harmadik, vagyis fő helyszínen pedig egy mozgó járdát találtunk. A lányok tetőtől talpig az Esmara by Heidi Klum kollekció darabjaiba öltöztetve mosolyogtak végeláthatatlanul. És valóban örökkévalóságnak tűnt, mivel ez a helyszín egyszer sem állt meg, csak a modellek és a ruhák váltották egymást. Hatfős csoportokban mozogtak, forgó rendszerben. Emeltem a kalapomat előttük, majdnem két órán keresztül mosolyogtak. Nem szívesen cseréltem volna a másnapi arcizmukkal. Itt értettem meg, hogy más bemutatókon miért vágnak komor arcot a modellek.

A nap főszereplője folyamatosan interjúkat adott a meghívott riportereknek, fotózkodott a legnagyobb bloggerekkel, és mindenkihez volt egy kedves szava két helyszínváltás között.

A kollekció valóban hordható lett, és szerencsére nem csak XS-S méretben fogjuk megtalálni az üzletekben. Heidi a városi dzsungelből merített inspirációt, de a leopárdmintán kívül az egyszerűbb, letisztultabb darabok is megtalálhatóak a kollekcióban. A német modell gondolt a sokszínű női testalkatra is. Kényelmes anyagú farmer és hosszított pulóver is került a kollekcióba, de sálakat és cipőt is találunk szeptember 18-ától a Lidl üzleteiben.

Mi nyitáskor is ott leszünk, és élőben közvetítünk az NLCafé Facebook-oldalán!

Olvass még többet Heidi Klumról és a Lidl-kollekcióról az NLCafén:

Szupermodell tervez kollekciót a Lidlnek

Ha ősz, akkor ocelotminta!

Farmer és bőrdzseki, ami soha nem megy ki a divatból

Dobd fel a feketét kontrasztokkal!

Megosztás Facebookon