Öltözködjünk

Angelina Jolie takargatni próbálja brutálisan sovány testét – fotók

Hiába a bő szabású ruhák, attól még egyértelmű, hogy Angelina Jolie csont és bőr.

Rafinált, bő szabású, lágy esésű ruhákkal próbálja takargatni a testét Angelina Jolie, ám még így is látszik, hogy bizony brutálisan sovány. 

Fotó: GettyImages

A színésznő a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon legújabb rendezése, a First They Killed My Father című film premierjén ezt a fekete, aszimmetrikus szabású ruhát viselte, kivillanó karjai és lábai azonban elárulták, hogy gyakorlatilag csont és bőr.

Fotó: GettyImages

A kenyérkereső című animációs film bemutatójára – melynek producere – bő szabású felsőt és nadrágot választott, itt is jól látszott, hogy a felkarja alig vastagabb az alkarjánál.

Fotó: GettyImages

Angelina Jolie egy pódiumbeszélgetésen is részt vett a filmfesztiválon, melyre egy bő inget és szoknyát vett fel, az öltözék egyébként hibátlanul illett az alkalomhoz.

Bár a színésznő talán még soha nem volt ennyire sovány, azt el kell ismerni, hogy továbbra is gyönyörű, és a kisugárzásából mit sem veszített.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top