Öltözködjünk

Szupermodell tervez kollekciót a Lidlnek

A New York-i divathéten mutatja be az áruházlánc a Heid Klummal közösen tervezett kollekcióját, ami a városi dzsungel ötletére épül.

A Heidi & The City bemutatójára magyar idő szerint csütörtökön 20 órától kerül sor, amit mi is közvetíteni fogunk az NLCafé Facebook oldalán élőben.

A bemutató előtt már a helyszínen leszünk, és bepillantást nyerhetünk azokba a részletekbe, melyek általában csak a helyszínen dolgozó sminkesek, modellek és tervezők privilégiuma. Hogyan készülnek, mi történik a színfalak mögött, milyen híres modellek adják majd a nevüket a bemutatóhoz? Természetesen Heidi Klumot is kifaggatjuk arról, hogy melyik az ő kedvenc darabja, és kiknek is szól választék.

Nagy várakozás előzi meg a bemutatót, hiszen a Lidl ezzel az Esmara by Heidi Klum vonallal nem titkoltan szeretné újrapozícionálni a ruházati részleget. Már szinte a legtöbb áruházlánc terjeszkedett erre a piacra is, de ilyen volumenű show-val még senki nem készült. New York és a divathét kettőse olyan színvonalat tud kölcsönözni az eseménynek, ami előrevetíti azt, hogy a Lidl nem bízza a véletlenre, és tényleg nagyot szeretne dobbantani.

Mi nemcsak a bemutatón leszünk ott, hanem veletek együtt fogjuk felfedezni New Yorkot, és megpróbáljuk együtt megérezni azt a lüktetést, amit a német szupermodell átadni próbál. A Central Parkon át Brooklyn legizgalmasabb részeibe kalauzolunk majd el titeket, kövessétek Facebookon az élő videókat.

A kollekció darabjai széles körnek szólnak, az ocelotmintás oversize pulóvertől kezdve az elegáns bőrkabáton át, még irodai környezetbe illő ingeket is találunk. Személyes kedvenceink a kényelmes farmerek és a hosszított, kötött pulóverek, amelyek ősszel a legjobb szolgálatot teszik. Azon túl, hogy jótékonyan ápolnak és takarnak, még a fázós reggeleket is divatosabbá változtatják.

Ahogy azt már megszokhattuk, a méretskála is kedvező lesz, az árak pedig a földön fognak maradni. Teljesen felöltözhetünk, hiszen cipőtől a táskáig számtalan kiegészítőt fogunk találni az üzletekben szeptember 18-tól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top