Öltözködjünk

Ez a ruhaujj lesz az ősz legnagyobb divatja

A praktikustól igencsak messze van, az tény...

Lajháremberek testarányaira tervezett farmerdzsekit dobott piacra francia Y/Project. A térd alá érő ujjakkal ellátott dzsekiért 450 fontot, vagyis átszámítva mintegy 145 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek.  Bár viselőjének egészen biztosan nem fog fázni a keze, cserébe viszont használni sem tudja azt. Igaz, a tervezők szerint az ujjakatfel lehet tűrni… Abból kiindulva azonban, hogy a holmi farmeranyagból van, és az ujj nem mondható épp bőnek, azért ez sem tűnik különösebben praktikus és kényelmes megoldásnak.

Bár a bizarr farmerdzseki kimondottan extrém darab, a szükségesnél hosszabb ruhaujj valóban divatos lesz ebben a szezonban. A fast fashion ruhaboltok kínálatában is találhatunk ilyen szabású modelleket. Az alábbi képen látható kettő például a H&M aktuális kollekciójából való és persze ezeket az ujjakat simán fel is lehet tűrni, így ebben a formában a trend simán hordható.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top