Öltözködjünk

Natascha Kampusch meglepő dologgal keres pénzt

Nagy álmát valósította meg Natascha Kampusch, azzal a nem titkolt céllal, hogy pénzt is keressen vele.

Saját tervezésű ékszerkollekciót dobott piacra Natascha Kampusch. Az osztrák lány szinte napra pontosan 11 évvel azután jelentette be a Twitteren első ékszerkollekcióját, hogy megszökött Wolfgang Priklopiltól, aki gyerekként elrabolta, majd 8 és fél éven át fogva tartotta házának pincéjében.

Natascha Kampusch hangsúlyozta, hogy nem az adófizetők pénzéből, szociális segélyeken akar élni, ezért keres újabb és újabb módokat arra, hogy megálljon a saját lábán, és pénzhez jusson. Az ékszertervezés régi vágya volt, ezért el is végzett egy ékszerkészítő tanfolyamot.

Az első kollekció a Fiore, vagyis a Virág nevet kapta, mivel alapmotívuma a virág. Az ékszerek ezüstből vannak, de arany és rosé arany színekben is elkészültek. A kollekció ősztől lesz elérhető, előrendeléseket már most is felvesznek rá. A gyűrűk az előrendelési akcióban 63,20 euróba (19 ezer forintba) kerülnek, a fülbevalókat, a karkötőket és a nyakláncokat pedig egységesen 70 euróért (21 ezer forintért) kínálják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top