Öltözködjünk

10 dizájnos nyári holmi magyar tervezőktől

A Szabadság hidas szoknyától az ananászos zokniig. Magyar tervezők nyári kollekcióiból válogattunk izgalmas darabokat.
2017 nyarán néhány hétvégén újra birtokba vehetik a budapestiek a Szabadság hidat! A Szabihíd projekt, egy olyan urbanisztikai, köztérfejlesztési kísérlet, ahol a 2016-os frenetikus, önszerveződő és spontán hídfoglalást megpróbálják a városi mindennapok részévé tenni.
10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Camou
A CAMOU digitális printekkel ellátott vonalának középpontjában az idei nyáron a víz, vízpartok, azok élővilága, tengerek, a Balaton, a Duna és persze az elmaradhatatlan budapesti szcénák jelennek meg. Természetesen a Szabihíd sem maradhatott le! Emellett a természetes alapanyagokra épülő szitázott kollekció is szerepet kap.
Manapság a táskák kiemelkedő helyet foglaltak el a kiegészítők körében, hiszen táskára szinte mindig szükségünk van, éppen ezért nagyon nem mindegy hogy milyen minőségű, mennyire kényelmes és egyben praktikus is egy darab!
10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Bibiart Bags

A Bibiart Bags tavaszi-nyári kollekciójának központi termékei a minimalista, nőies háti táskák, amiket a csillogós, hologramos részletek tesznek különlegessé és divatossá. Ezek a különleges modellek garantáltan a nyári ruhatár alapdarabjai lesznek!

A L’arbre design 2017 februárjában alakult márka, amit egy magyar házaspár keltett életre. Mind a ketten régóta érdeklődnek a kézművesség iránt, rajonganak a fából készült termékekért, ezért kezdtek el ezzel az alapanyaggal dolgozni.

10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
L’arbre design
Ékszereik 100%-ban kézzel készülnek budapesti műhelyükben a fa és az ékszergyanta csodálatos kombinációjából.

Az MZF márka alapvetően sportos stílust képvisel, a hétköznapok dolgozó embereit hivatott kiszolgálni.

10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
MZF
Képes kapcsolódó cikkek: Magyar divattervező ruhájában nyaralt Beyoncé – fotókTörlésSzerkesztés

A tervezésnél ezért fő szempont a hordhatóság, a kényelem, a bőrbarát és időjárás-kompatibilis anyagok. 2017-es nyári kollekciójuk lágy esésű anyagokból kellemes nyári viselet a forró napokra és a hűvösebb estékre egyaránt.

A Ducsai.Leather.Goods márka ez alkalommal a férfiaknak szóló kínálatot erősíti. A márkára jellemző különleges anyagtársítások a nyári szezonban egy különösen strapabíró vízlepergető és UV-álló vászonnal egészülnek ki. Így a könnyed nyári viselethez is illeszkednek a bőrrel kombinált táskák.
10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Ducsai.Leather.Goods
A letisztult, praktikus és stílusos férfi aktatáskákat 3 színvariációban tudjátok beszerezni. A nő vásárlókat továbbra is a variálható FOLDED táskával várják, ráadásul most új színekből válogathattok.

Győri Eszter és Varga Gyöngyi közös márkája, a NISE’ Design ékszerei minden nyári öltözéket feldobnak élénk színeikkel és anyagaikkal. A fülbevalók és nyakláncok az ezüst, a műgyanta és a fa párosításából jönnek létre geometrikus és organikus formák társításával.

10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
NISE’ Design
A geometrikus elemeket az art deco, illetve az art nouveau vonalvezetése, az organikus vonalat pedig a víz és a szárazföld kapcsolata ihlette. A különleges ékszerek szinte minden alkalomhoz jól illenek, a hétköznapi és az ünnepi viselethez is. 
A Lazlo Fashion limitált szériás Cactus ruhái az újrahasznosítás jegyében készültek.
10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Lazlo fashion
Minden egyes darab világmárkák megmaradt varrodai hulladékanyagából készül, vagyis ami máskor a szemétben landolna, most ruhaként él tovább. Éppen ezért egyszeriek és megismételhetetlenek!

A NISE’ Design egy budapesti manufaktúra, ahol a minőséget és az egyediséget előtérbe helyezve készítik a szemüvegeket. A fa és acetát találkozása olyan egyedi kombinációt eredményez, mely még érdekesebbé teszi ezeket a “hibrid” modelleket.

10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Concept eyewear
A felhasznált nemes fa furnérok és az egyenesen Olaszországból érkező (Mazzucchelli) acetátok színe és mintázata rendkívül változatos, így a napszemüvegek és optikai keretek sokfélesége garantált!

Ebben az időszakban jól esik otthonunkat is felfrissíteni néhány mutatós darabbal. A Lantos Judit Kerámia fittyet hány a megszokott sémákra, a porcelán lehet szürke, zöld, kék vagy akár lila, míg az agyag fehérré válik, de csak azért, hogy még jobban kiemelje a felületén elomló lágy akvarell-szerű színeket!

10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Lantos Judit Kerámia
Judit munkáit elsősorban a letisztult, olykor humoros design, illetve a 60-as, 70-es éveket idéző színes retro tárgyak jellemzik, amelyek finom faktúrájukkal, elegáns pasztell tónusaikkal egy hétköznapi étkezést is különleges élménnyé tesznek. Kerámiái a minden lakásba illő szolid daraboktól egészen az extrém kiegészítőkig terjednek.

A Nebouxii Socks legújabb kollekciója 6 db zokniból áll, melyek mintái mindenki által jól ismert nyári témákat dolgoznak fel: burjánzó dzsungel, flamingók, sivatagi kaktuszok és színes egzotikus déli gyümölcsök.

10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Nebouxii Socks
A zoknik ezúttal nem párban kaphatók, hanem együtt lehet megvásárolni a 6 darabot, melyeket úgy terveztek meg, hogy bárhogyan párosíthatók legyenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top