Öltözködjünk

Fürdőruhája miatt dobták ki saját medencéjéből

Egészen érthetetlen módon saját társasházának közös medencéjéből rúgták ki azt a nőt, aki nem tett mást, csak fürdőruhát viselt...

Tori Jenkins vőlegénye, Tyler Newman osztotta meg Facebookon a teljesen érthetetlen történetet, amelynek menyasszonya itta meg a levét. A nő állítólag fürdőzni indult a ház közös medencéjébe, amiért mellesleg havonta 300 dollárt fizetnek az amúgy is elég borsos, 1000 dolláros lakbéren túl.

Tori egy rózsaszín, egyberészes fürdőruhát választott az úszáshoz. Ezt:

Fürdőruhája miatt dobták ki saját medencéjéből 

Mikor azonban a medencéhez értek, az illetékes medencefelelős azt mondta, az asszony kénytelen lesz távozni, ugyanis viselete egyáltalán nem megfelelő és (az ottlétük kábé 3 percében) sokan panaszkodtak is rá. Tori erre lecsörtetett a ház menedzseréhez, de megértés helyett csak szemrehányást kapott, ott ugyanis megmondták neki, hogy a teste “nem való gyerekszemeknek”, a fürdőruhája “tanga fazonú”, és különben is “nem illik a testalkatához”.

Fürdőruhája miatt dobták ki saját medencéjéből

Az igazságtalan és megalázó szavak mellé Torit arra is felszólították, hogy “nézze meg magát a tükörben”, hiába mondta, hogy tisztában van külsejével és azzal is, hogyan áll rajta a fürdőruha, amit saját maga vásárolt. 

Sajnos, mire a felháborodott vőlegény is lemehetett volna az irodába, a menedzser már nem volt ott, de Facebook-posztját azzal zárta, hogy még korántsem ez a szégyenteljes eset vége.

 

TwentyTwoWords

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top